Hirdetés

Fényűző vízhűtők a Corsairtől

A gyártó két, már korábban piacra dobott vízhűtése RGB variánst kapott.

A Corsairt bizonyára nem kell bemutatni a minőségi vízhűtőket keresőknek, ahogy a Hydro szériába tartozó H100i és H115i modellek nevei is ismerősen csenghetnek. Most mindkét termék esetében bemutatásra került egy RGB Platinum utótaggal megtoldott verzió, melyek a Corsair iCUE szoftveren belül vezérelhető világítással büszkélkedhetnek.

Corsair Hydro H100i RGB Platinum
Corsair Hydro H100i RGB Platinum [+]

Az összesen 24 LED-ből 16 darab került a jól megszokott, nyolcszög kialakítású CPU blokkra, míg a ventilátorokon négy-négy diódát helyeztek el. Utóbbi alkotóegységből mindkét modellen kettőt találhatunk, ám míg a H100i 240 milliméteres radiátorára 120 milliméteres darabok kerültek, addig a H115i-n már 140 milliméteres légkavarók hűtik a valamivel nagyobb, 28 centi hosszú hőleadót. Ezek a PWM vezérlésű, mágneses levitáció elvén működő Corsair ML Pro RGB ventilátorok képesek a már a korábbi H100i hűtőnél is megismert Zero RPM mód, vagyis egy bizonyos vízhőmérséklet alatt a lapátok forgása teljesen leáll, ezzel természetesen hangtalan működést elérve.

Corsair Hydro H115i RGB Platinum
Corsair Hydro H115i RGB Platinum [+]

A Corsair Hydro H100i RGB Platinum és H115i RGB Platinum már rendelhető a gyártó hivatalos weboldaláról, árcédulájukon pedig 159 és 169 dolláros összegek szerepelnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés