Passzív 3D-s ikerprojektor szett az Epsontól otthoni használatra

Tény és való, hogy az utóbbi időszakban az Epson inkább a vállalati felhasználók felé fordult, de ez még nem jelenti azt, hogy cserben hagyták volna az otthoni mozizás szerelmeseit. Tökéletesen alátámasztja ezt a közelmúltban bemutatott, két projektorból álló, passzív polarizációs elvre épülő 3D megjelenítést biztosító rendszerük.

Epson EB-W16SK
Epson EB-W16SK [+]

Az EB-W16SK névre hallgató megoldás egy speciálisan kialakított konzol segítségével egymásra épített vetítőkből áll. A termékek USB csatlakozón keresztül kapcsolódnak egymáshoz a vezérlés és szinkronizálás céljából, a mellékelt polárszűrők pedig mindkét objektívre felszerelhetők. A pontos átfedés érdekében a rendszer elektronikusan egymáshoz igazítja a két képet az automatikus projektorillesztési beállítások használatával, ami jelentősen csökkenti a beüzemelési időt.

A 3LCD technológiára épülő projektorok maximális fényereje 3000 ANSI Lumen, a legnagyobb elérhető kontrasztarány 5000:1. A rendszer támogatja az összes 3D jelformátumot (side-by-side, top-and-bottom, frame packing és frame sequential), viszont a dobozba csak egyetlen szemüveget csomagol az Epson, ami az 590 000 forintos ár mellett kifejezetten kicsinyes húzásnak tűnik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Előzmények

Hirdetés