Cserélhető lencsés projektorral jelentkezett az InFocus

A portlandi székhelyű InFocus Magyarországon annyira nem elterjedt márka, de már több, mint húsz éves múltra tekinthet vissza, így régi motorosnak számít a projektor bizniszben. A vállalat elsősorban a jó képminőséget biztosító, így nyilván drágább modellekre fókuszál, és a most bejelentett IN5318 is pont illik ebbe a vonalba.

InFocus IN5318
InFocus IN5318

Ritka, ám nem egyedi megoldás, hogy lencséi cserélhetőek, így a felhasználó a rövid, a standard és a hosszú vetítési távolság közül választhatja ki a számára legszimpatikusabbat. Természetesen aktiválható a függőleges és vízszintes trapézkorrekció funkció, amely a kép torzulását hivatott megszüntetni. A DLP technológiára épülő projektor maximális felbontása 1920x1200 képpont, maximális fényereje pedig 4000 ANSI Lumen, azaz még kevéssé ideális körülmények között is használható. A legnagyobb elérhető kontrasztarány 2000:1.

A 4,8 kilogramm súlyú vetítőre került két 3 wattos hangszóró is, és a HDMI csatlakozókat sem spórolták le róla. A 34 decibel zajszintű IN5318 a kifejezetten drága projektorok közé tartozik, hiszen nem kevesebbet, mint 6000 dollárt kell kifizetni érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés