Új profillal javította a Discord memórialassító hibáját az NVIDIA

A felhasználónak nincs sok dolga, csak internetelérés mellett be kell jelentkeznie a Windowsba.

Az előző hét közepén írtunk arról, hogy kicsit meglassítja a GeForce-okat a Discord új verziója, de az NVIDIA most bejelentette, hogy elkészítették a problémára vonatkozó hivatalos javítást, amely úgynevezett csendes frissítés formájában fog települni.

A felhasználóknak nincs sok dolguk, csupán internetelérés mellett be kell jelentkezniük a Windowsba, és a GeForce driver indításkor betöltő moduljai tudni fogják mit kell tenniük.

Érdemes megemlíteni, hogy az automatikusan befutó javítás csak akkor fog megérkezni, ha a felhasználó gyári meghajtótelepítést használt, azaz nem irtotta ki egy harmadik féltől származó telepítéskezelővel (például NVCleanstall) azokat a modulokat a GeForce driverből, amelyek lehetővé teszik magát a csendes profilfrissítést. Ha valaki mégis így tett, akkor az aktuális eszközillesztő korlát nélküli újratelepítésével hozzáférhet a profilhoz.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés