- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már elkezdték árulni néhány régiós országban az LG B3 OLED tévét
- További árcsökkentést jelez a TrendForce a DRAM-piacon
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
telemetriás k*csögséget nem lehet letiltani valahogy?
हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे Góranga!
-
Mustaros
aktív tag
Nálam annyira jó volt ez az új drájver, hogy bootolás után 10 percig nincs kép
Lehetséges azért, mert egy régi kártyát hajtok (1070), de eddig ilyen nem volt.
-
Aprósólyom
addikt
Ez akkor is igaz, ha nem teszem fel az Geforce Experience nevű kémprogramot és csak drivert installálok?
-
Busterftw
addikt
válasz
Aprósólyom #3 üzenetére
Elvileg akkor is, az Nvidia Container ha jol tudom a driverrel is telepul.
-
ergoGnomik
tag
Dehát, dehát az AMD sz.r, nem tud drájvert írni, bezzeg az NV!
-
Lacccca87
őstag
válasz
ergoGnomik #8 üzenetére
Ember ez itt is meg a hasonlo az amd temak alatt is full felesleg. Engedjuk mar el. Ha az NV s brigad buta es nyomja akkor rajuk kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
válasz
ergoGnomik #8 üzenetére
Magát a szolgáltatást le lehet tiltani a services.msc nevű szolgáltatáskezelőben és nincs több probléma 😊
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
szasanyi
félisten
Nemtom kiknél jelentkezett ez a túlfogyasztás, de nálam a műszer ugyanazokat az értékeket mutatja IDLE és LOAD is (a legfrissebb és az előző driverrel is).
"Itt mindenki hülye?" "Itt? Mindenki!"
-
meteor
újonc
NvSlimmerrel megoldható hogy csak a driver települjön
-
flexxx2
őstag
válasz
ergoGnomik #8 üzenetére
maradjunk annyiban mostanában mind2 bénázik
-
Változó, nem minden esetben és mindenkinél ragad bent. Nálam sincs jelen szerencsére játék után sem, elötte sem.
redditen egy srác azt fejtegeti hogy Micro frissitett valamit a Windowson, amire nem voltak felkészülve/ időben tájékoztatva a VGA gyártók. Fene tudja...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
opr
veterán
Hulyen van megfogalmazva a cikk. Fogyasztasban max akkor fogsz latni differenciat, ha amugy uresjaratban menne a cpu, es akkor is csak keveset, kb meresi hibahatar. A driver cpu-terhelese nott, nem is ertem, honnan jott ez a fogyasztas baromsag. Sajnos egyre tobbszor van nagyon pongyola, abszolut szakmaiatlan fogalmazas itt a PH!-n, ez is egy ekes peldaja ennek.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
laceszgamer
addikt
De jó, hogy nem dobtam fel, pedig pont lestem, hogy van MW2-höz is benn valami frissítés, de mivel nincs vele különösebb gond így nem nagyon akartam csak emiatt váltani, úgy néz ki akkor jól tettem.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
PCProfessor
tag
Nvcleaninstall.
Ennyit meg annyit tud a kártya(bizonyíték nincs), benchmark meg a Marson! Ettől meg attól JOBB, NAGYOBB TELJESTMÉNYT HOZ. (c) Userbenchmarkot linkelő gyökér| Sír a fogyasztás miatt, mert 300W-t eszik a kártya miközben 20x akkora teljesíténye van mint 10 éve
-
Predatorr
őstag
Nálam semmi probléma. igaz, nvslimmelta driver, és tiltott a netes kommunikáció.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Cassi
senior tag
válasz
Busterftw #25 üzenetére
Felraktam, de azért a civilizáció hanyatlásának jele, hogy egy hotfix driver majdnem 1 GB.
Ilyenkor szembesül az ember azzal a pokoli levessel, ami egy Windows 11-ben rotyog. Ugyan nem használom az Edge-et, de az MS szívességből betölt 6 példányt abból is. GOG Galaxy: 6 különböző típusú háttérfolyamat. Steam sok példány, ASUS egérhez is egy rakás szerviz, az alaplap szutykai, stb. stb. Kész csoda, hogy ez a förtelem elindul egyáltalán.
AI-ról beszél az MS, de az alapszoftvere még kőkorszaki módon sem tud adaptálódni az igényekhez. Hányinger.
-
Low Noise
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
"nem is ertem, honnan jott ez a fogyasztas baromsag"
Valószínűleg onnan, hogy a terhelés következtében értelemszerűen a fogyasztás is megemelkedik (még ha elhanyagolható mértékben is).@Cassi #26
"egy hotfix driver majdnem 1 GB"
Nyilván mivel nem csak a javítást tartalmazza, hanem egy komplett új driver, csak gondolom amiatt írták hozzá a hotfix jelzőt, hogy ne hihesse senki hogy újdonság is van benne."It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
podtibi
aktív tag
válasz
Aprósólyom #21 üzenetére
Azzal is felmegy. Nvclean-al is felkerül. Tegnap próbálból újra raktam. Amúgy meg 517.48nál újabbat nem rakok fel. A következő már a 40es szériát segíti.
[ Szerkesztve ]
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
Én úgy vagyok vele, ha valami jól működik azon ne változtass.
duree54
-
opr
veterán
Ez azert enyhen szolva nem ilyen trivialis, plane a modern architekturaknal.
P4 korszakban meg 100%-ig igazad lenne, ma mar ez ezer meg egy dologtol fugg, egy 10%-os terheles siman lehet, hogy nem csak hogy elhanyagolhato, hanem konkretan nem kimutathato mertekben noveli a fogyasztast, ha noveli egyaltalan."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Renata2345
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek...pár napja Wottal nem tudok játszani kidob ahogy belepek...Asus Rog GL553V laptopom van Nvida 1070 kartyaval...Másnak is van ilyen baja? Win 10 újra lett rá téve még mindig csinalja..elvileg ha ezt azvuj drivert letoltom nem lesz baj?
-
podtibi
aktív tag
válasz
Renata2345 #34 üzenetére
Szerintem nem lesz baj, ha régebbi, ha új. Csak ne destop verziót szedj le.
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
isti732712
aktív tag
A hotfix az experience nem fog megjelenni? Mert ott még mindig azt állítja naprakész....
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
-
PCProfessor
tag
Cassi:
Ezeket ki lehet kapcsolni mind. Mellesleg egéren/billentyűzeten meg szinte minden máson is van memória ami megjegyzi a beállításokat. Minden játék launcherét be is lehet konfigolni úgy, hogy ne egyen sokat.[ Szerkesztve ]
Ennyit meg annyit tud a kártya(bizonyíték nincs), benchmark meg a Marson! Ettől meg attól JOBB, NAGYOBB TELJESTMÉNYT HOZ. (c) Userbenchmarkot linkelő gyökér| Sír a fogyasztás miatt, mert 300W-t eszik a kártya miközben 20x akkora teljesíténye van mint 10 éve
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mármint CPU-időből: egyes esetekben akár 10% feletti terhelést is produkálhat az 531.18-as verzió.
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest