Epson multifunkciós készülék lézernyomtatóval

Várhatóan a jövő héten kerül piacra az Epson április végén bejelentett multifunkciós berendezése, az AcuLaser CX11N. A szkenner, fénymásoló és nyomtató szolgáltatásokat magában foglaló készülék érdekessége, hogy színes lézerprintert tartalmaz, így nagyobb sebességet, illetve terhelhetőséget feltételező irodai környezetben is jól használható. A berendezés CX11NF jelzésű változata mindemellett faxmodemmel egészül ki.

Hirdetés

Az új modellek nyomtató részlege 600 dpi-s felbontást, illetve színes képek készítéséhez külön képminőségjavító funkciót biztosít. Fekete-fehér A4-es oldalakból percenként legfeljebb 25-öt, színesekből 5 darabot képes papírra vetni; ez a sebesség természetesen a fénymásolásra is érvényes. A berendezés havi terhelhetősége 45 ezer oldal. A standard adagoló 180 lapot fogad, ám egy további kazettával 680 laposra növelhető.

A szkenner 600x600 dpi optikai, illetve maximum 9600x9600 dpi interpolált felbontást biztosít 48 bites belső és 24 bites külső színmélység-értékek mellett. Fénymásolatok készítésekor 25 és 400 százalék között 1 %-os lépésekben állítható a kicsinyítés-nagyítás mértéke.

A CX11N USB 2.0 porton kapcsolható Windows vagy Mac OS operációs rendszert futtató számítógépekhez, illetve 10/100 megabites Ethernet interfésze révén hálózatokban is alkalmazható. A mellékelt Epson Business Software Packet csomag révén digitalizált képek rendszerezésére, indexelésére, adott esetben szöveg vagy PDF formátumba való konvertálására van lehetőség, amit archiválással és nyomtatással kapcsolatos szolgáltatások egészítenek ki.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés