- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikki96
csendes tag
Pont két hónapja van meg ez a ház, mondjuk kb annyit is vártam rá, hogy megjöjjön, de ez a karácsonyfa világítás nem a stílusom. Amúgy jól néz ki a tartály, de pont hogy elbassza az airflowt, 3 venti vagy egy radiátor helyette értelmesebb
Don't be a fanboy
-
kago akira
tag
Ez a fajta tartály már 1 éve elérhető ehhez a házhoz és vagy másik 10hez is alin. Nem egy nagy vaszizdasz. Mármint ezt sem ök találták fel.
Én is akartam ilyet de nagyon drága. Vámmal 50 fölé is mehet. És a baj hogy amugy ennek az a fő célja hogy letisztultabb házad legyen. Ha megnézitek minden csö viszintesen halad benne a trtály felé. Nincs se fel se le kanyarodás, nem mennek keresztbe a csövek tehát a hard tubeing is konnyebb.
Viszont igy be van határolva milyen radiátorokhoz, alaplaphoz es procihoz illeszkedik szépen. Ezért is passzoltam mert igy 50e ret nem erne meg a haz nekem.
Ryzen 2600x - 32GB RAM - SAPPHIRE Nitro RX6700XT - 970 EVO 500Gb SSD - INWIN 301 sevenfan eDition :D
-
syC
addikt
Egy ilyen disto panel / res (bolti) ára saccra 50k, de mive rajta van a BPLogo, ezért x2
[ Szerkesztve ]
•
-
Yany
addikt
Azt hittem már, hogy megvan álmaim háza, aztán láttam, hogy nem fér bele 155mm-nél magasabb CPU hűtő. Ejj...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
ByBeni
tag
A népszerű cnc-s "Radikult" youtube csatornáján készítette ezt a tartályt bár ott D5 pumpával és a "GGF Event" már 6 hónapja épített egy setupot ezzel ami szintén fenn van a csatornájukon! Mivel év eleje óta megvan az O11 Dinamic White így meggondolom ha lesz D5 pumpával kompatibilis
-
zsopu
tag
Jól látom, hogy a víz útvonala a következő:
Tartály-pumpa-vga-tartály-cpu-tartály-hűcserélő-tartályVan két elszeparált rész a tartályba.... de minek?
-
hemaka
nagyúr
Szep ez a haz, persze nem ennyire karacsonyfa vilagitassal, de rendben van.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
m0h0senator
őstag
passer: a tartály ahhoz kell, hogy fel tudd tölteni a rendszert, ha nincs átfolyás mérőd akkor a tartályban látod a folyadék áramlását. Ez a tartály abban tér el, hogy nem henger alakú a megszokottaktól.
alulra befér még egy 360-as csak akkor az SSD-k hátulra mennek.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
gianni85
veterán
válasz macilaci78 #4 üzenetére
Nem ismerem ezt a házat, de oda a tartály helyére pont beférne még egy radiátor, ami elkellene a belerakott konfigurációhoz.
Szetk. Jah, csak egy vga van, ezt benéztem, de.... akkor is több, mint egy 360ast tennék bele. Ha már vizezek...
[ Szerkesztve ]
-
p a s s e r
őstag
buta vagyok, szóval megkérdezném:
egy ilyen víztartály arra jó, hogy növelje a hűtőfolyadék mennyiségét?beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Freezee
senior tag
válasz macilaci78 #4 üzenetére
Te hol látod a tápot? Mert én hiányolom a képről
-
Astroboy
őstag
A víztartály már megrendelhető a Bitspower weboldaláról az ügyfélszolgálattal történő Skype beszélgetést követően
Wut? -
macilaci78
nagyúr
Azt kell mondanom, hogy tetszetős!
Bele akartam kötni, hogy az egyedi tartályért mit áldoznak be, de 4-6 háttértárat és a tápot is sikerül elhelyezni, esztétikusan.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
m0h0senator
őstag
válasz klopisemis #1 üzenetére
Szvsz senki nem írta le, hogy ez innováció. Egy lehetőség egy pont ebbe a házba illő tartályhoz, ami más mint a többi...
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
martin66
senior tag
Kifejezetten jól néz ki és letisztult!
-
klopisemis
csendes tag
Innováció.... Whoahh...
Az öröm érzése halványan megcsillanó aranyszem a bánat folyójának fenekén.