Idén sem maradunk brutál hangos LG partihangfal nélkül

A CJ98 3500 wattos névleges kimeneti teljesítménnyel kecsegtet, rendelkezik egy csomó DJ funkcióval, effekttel és még karaokizni is lehet vele.

Az LG-től eddig sem álltak kifejezetten távol a nagy teljesítményű otthoni partihangrendszerek, többek között mi is bemutattuk már egy régebbi modelljüket. A vállalat a jelek szerint lát fantáziát az ilyen jellegű modellekben, hiszen az idei évben új készülékekkel bővítik a termékcsaládot.

LG CJ98
LG CJ98 [+]

A LOUDR CJ98 3500 wattos névleges kimeneti teljesítményt produkál a gyártótól kapott információk értelmében, és szerintük ez azonnal életteli klub atmoszférát teremt bárhol, aminek valószínűleg a szomszédok fognak örülni a legjobban. A masina a szokásoknak megfelelően kapott egy pár extra funkciót.: A Party Thruster segítségével például a DJ egy irányító kar eltolásával kontrollálhatja a zeneszám felépítését, így időzítve tökéletesen a basszus- és a fényeffekteket.

A CJ98-t emellett számos egyedi vezérlővel, looping gombbal és megosztási funkcióval is ellátták. A karaokerajongók jó eséllyel hasznosnak találják majd a változatos énekeffektjeit és a Karaoke Star nevű szolgáltatását, mely képes az énekhangot levenni a dalokból, és segítségével a hangnem is megváltoztatható. Mivel a gyártó hasonló termékeit meg lehetett vásárolni Magyarországon, így valószínűleg ez is megjelenik majd az itthoni áruházakban, viszont az áráról egyelőre konkrét információkat nem árultak el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés