Két új LCD tévé a Panasonictól

A Panasonic nem áll le az új tévék bejelentésével, a vállalat brutális mennyiségű új terméket dobott idén piacra. Ráadásul, noha köztudott, hogy a konszern még mindig a plazma technológiát favorizálja, LCD fronton is komoly erőket mozgattak meg a még stabilabb piaci pozíciók kiépítése érdekében.

A cég közleményben tudatta, hogy június kilencedikétől két új televíziójuk lesz elérhető, a TH-L32R2B és a TH-L37R2B. Szemfülesebbek ebből rögtön kitalálhatják, hogy egy 32 illetve egy 37 hüvelykes képátlóval megáldott modellről van szó.

A két Full HD felbontású tévé között a képméreten kívül semmi különbség nincs azt leszámítva, hogy a kisebbikből havonta kétezer darabbal kevesebb, vagyis ötezer készül. A termékek ugyanúgy rendelkeznek egy 320 GB-os tárkapacitású beépített merevlemezzel, ami a gyártó állítása szerint akár 230 órányi audiovizuális tartalom rögzítését teszi lehetővé. Ezen kívül helyet kapott bennük egy Blu-ray-író is. Amellett, hogy a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy egyszerre két tévéadást is felvegyen, a külső analóg bemenetnek köszönhetően a régi VHS videokazetták is digitalizálhatók. Az előbbihez kapcsolódik az a szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy ha egyszer beállítottunk egy felvételi időpontot, akkor a készülék rákérdez, hogy azt eltárolja-e. Ennek megfelelően a sorozatoknál vagy a kedvelt műsoroknál nem kell ezt a procedúrát újra és újra eljátszani, illetve azon sem kell izgulni, hogy erről megfeledkezünk.

A televíziók az idei divatot követve képesek a Skype kezelésére, így videochatre is alkalmasak. A vállalat kifejlesztett egy saját, tévézésre optimalizált webkamerát, amely a TY-CC10W típusjelzést viseli. Ezt a tévé USB portjához kell csatlakoztatni, és máris mehet a móka 1280x720 képpontos felbontásban másodpercenkénti 22 képkocka mellett. A kamera egy 1/4-es CMOS szenzor kapott, továbbá ellátták négy mikrofonnal is, aminek köszönhetően az egész család részt vehet a beszélgetésben.

Az SD kártyaolvasóval is ellátott tévék árazásáról a vállalat nem adott tájékoztatást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés