Két új csomag jön a PlayStation 3-ból

A jövő hónapban a jelenleg kapható változatok mellett két új csomagban is forgalomba kerül hazánkban a Sony harmadik generációs PlayStation játékkonzolja. Az új csomagokba az a 40 gigabájtos merevlemezzel ellátott PlayStation 3 alapgép kerül majd, amelyet tavaly októberben vezetett be az európai piacra a gyártó, és amely a korábbiakhoz képest mérsékelt ára révén jelentősen fellendítette a Sony év végi forgalmát. Ezt a gépet egészítik ki új játékok, egy film és egy speciális kiegészítő.

Mint azt Sándor Csabától, a Sony Hungária Kft. illetékes termékmenedzserétől megtudtuk, hazánkban nem kerül a boltokba a nyugat-európai sajtóban hírbe hozott, a konzol mellett három Blu-ray mozit tartalmazó Movie Pack, helyette viszont Entertainment Pack néven március 21-től megvásárolható lesz egy olyan változat, melynek dobozába egy filmet (Pókember 3), egy játékot (Uncharted: Drake's Fortune) és egy Bluetooth-távirányítót csomagol a Sony.

Már egy hónapot sem kell várniuk az autószimulátorok szerelmeseinek a Gran Turismo 5 Prologue megjelenéséig: a Sony a rendkívüli érdeklődéssel várt játék érkezését természetesen külön csomaggal ünnepli. Ebben a játékgép mellett ott lapul majd az autószimulátor lemeze is – egyelőre a szintén tavaszra ígért, a játékélményt fokozó vezeték nélküli, rezgőmotort tartalmazó kontroller, a DualShock 3 nélkül.

Az autós játékkal csomagolt PlayStation 3 március 26-án jelenik meg a boltokban, a jelenlegi alapmodellhez képest változatlan (109 900 forintos) áron. Az Entertainment Packért cserébe valamivel többet (124 900 forintot) kérnek majd. Az összegek mindkét esetben a Sony Hungária Kft. által meghatározott ajánlott végfelhasználói árat takarják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés