Július 28-án mutatkozik be a Sony A7SII utódja

A várhatóan 12 megapixeles szenzorral szerelt váz a pletykák szerint 4K@120p videómódot és 9,44 millió pixel felbontású elektronikus keresőt kaphat.

A Sony Alpha Universe oldalára kikerült banner megerősítette az interneten terjedő pletykákat, amelyek szerint a videózásra kihegyezett Alpha A7S harmadik generációja július végén kerülhet bemutatásra, a pontos, hivatalosan is megerősített dátum pedig július 28. lett.


(forrás: Sony Alpha Universe)

A Sony Alpha Rumors weboldal összegyűjtötte, hogy a híresztelések alapján mire számíthatunk, az igen hosszú lista pedig egy igen kívánatos váz képét vetíti elénk. A legérdekesebb elem a 9,44 millió pixel felbontású elektronikus kereső, ami – ha valóban bekerül a gépbe – egyértelműen magáénak tudhatja majd a világ legnagyobb felbontású EVF-e címet (még a tavaly általunk is kipróbált Lumix S1 kukkerére is majdnem 4 millió pixelt ráver), de a 12 megapixel felbontású érzékelő 15 FÉ-s dinamikatartománya és a 16 bites RAW képformátum mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Alpha A7S II
Alpha A7S II [+]

Már a mozgóképes arzenált erősítik a FHD@240p és a 4K@120p felvételi módok, a 10 bites színmélység, 4:2:2 mintavételezés, illetve az ISO 409 600 érzékenység, a hátsó kijelző pedig a pletykaoldal találgatása szerint kihajtható lesz, csak úgy, mint a nem rég bemutatott ZV-1 kamera esetében. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a fentieket, illetve a linken szereplő listát mindenképp tessék fenntartásokkal kezelni, a hivatalos specifikációk csak a két hét múlva esedékes bemutatón válnak nyilvánossá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés