Játékosoknak szánt kiegészítőket avatott fel a Genius

A Genius ismét hallatott magáról, és legújabb termékeit a játékosok figyelmébe ajánlja. Az új kiegészítők között a NetScroll G500 névre keresztelt egér felújított változata, a Trio Racer F1 jelzésű kormány és a két darab zsebkonzol található.

A NetScroll G500-at a Genius nyáron dobta piacra, ám a vállalat tervezői nem elégedtek meg a szürke színezéssel, így új modellt hoznak forgalomba, amelynek a sötét alapszínek mellé egy lángnyelvet is festettek a hátára. A jobb és bal kézben is tökéletesen használható periféria lézeres szenzorja 800, 1200 és 2000 dpi felbontásra állítható, és a LED-es világítással rendelkező gomb segítségével lehet az üzemmódokat váltogatni. Az USB interfészen keresztül kommunikáló egér négy gombbal és egy görgővel dolgozik, a tömege pedig a mellékelt súlybetétek használatával testre szabható.


Genius NetScroll G500

Az új NetScroll G500-hoz a gyártó Windows 7, Vista és XP, valamint Mac OS X esetében kínál támogatást. A termék október végétől lesz elérhető, a fogyasztói ára várhatóan kicsivel 20 euró alatt lesz.

A Trio Racer F1 az autós játékok szerelmeseit veszi célba. Az alapfelszereltségű perifériára 8,6 hüvelykes kormánykerék került, továbbá a gáz- és a fékpedál is a készlet része. Az USB portra csatlakoztatható készülék egy úgynevezett GameCube interfésszel is rendelkezik. Ennek megfelelően a PC és a PlayStation 3 mellett a Nintendo GameCube és a Wii nevű konzol is támogatott.


Genius Trio Racer F1

A kormányon a nyolcutas irányzék mellett 11 gomb is található, ám az erővisszacsatolást, illetve a vibrációs funkciókat nem építették be a rendszerbe a tervezők. A Genius Trio Racer F1 szállítása már folyamatban van, az ajánlott fogyasztói árról azonban nem nyilatkozott a gyártó.

Végül, de nem utolsósorban a Genius két zsebkonzollal is előállt. Az Heeha 100 és 200 néven debütáló készülékek 2,5 colos színes LCD kijelzőt használnak, és 30 előtelepített játékot tartalmaznak, melyek a nyolcutas irányzék és a két darab gomb segítségével vezérelhetők. A három AAA elemmel működő masinák teljes terhelés mellett 7 órán keresztül képesek üzemelni.


Genius Heeha 100 és 200 [+]

A Genius zsebkonzoljai közül a Heeha 200 kifejezetten a lányoknak készült, míg a Heeha 100 mindenki számára vállalható kinézettel rendelkezik. A termékeket már szállítja a gyártó az üzleteknek. Az alapverzió várhatóan 50 dollárba fog kerülni, míg a színesebb változatért valószínűleg 5-7 dollárral többet kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés