Hirdetés

Dizájnos és pénztárcabarát házzal jelentkezik az In Win

Az In Win előállt az 503-as típusjelzésű számítógépházzal, amely igen dizájnos kivitelével próbál majd hódítani. A fekete és fehér színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és egy darab 5,25, valamint öt darab 3,5, illetve kettő 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb fiókok rejtve vannak, illetve a 3,5 hüvelykes helyekre átalakítóval kisebb adattárolók is szerelhetők.

A 440 mm magas, 210 mm széles és 473 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat két 12 cm-es elülső légkavaró biztosítja. A szellőzés javítása érdekében az említett egységek mellé további egy darab 12 cm-es szélgép helyezhető el a ház alsó részére. Az I/O panel a ház előlapján, felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy 3.0-s és két 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

A termék 408 mm hosszú VGA-k alkalmazására is lehetőséget ad, emellett a maximum 170 mm magas processzorhűtők egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán.

Az 5,9 kg-os, ablakos oldallappal rendelkező In Win 503 forgalmazása már megkezdődött, és színtől függetlenül 49 eurót kell majd fizetni érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés