Hirdetés

Hófehér vízhűtések a SilverStone műhelyéből

Reméljük, hogy a szín mellett a hatékonyság is passzol majd a gyártó logójához.

A SilverStone lerántotta a leplet legújabb kompakt vízhűtéseiről, a PermaFrost PF240W és PF360W modellekről, amelyeknek szinte minden komponensük fehér színben pompázik. Az 50 mm magas, 61 x 61 mm alapterületű, réz talppal ellátott CPU-blokk tetejére díszítőelemként a gyártó hópelyhes logója került, amit természetesen címezhető RGB LED-ek világítanak meg, ezek vezérlése a mellékelt kontroller mellett szoftveres módon is történhet.


[+]

Az egyébként percenként 6500 fordulatra képes vízpumpa a blokk részét képezi, ez az egység továbbítja a hűtőfolyadékot a 400 mm hosszú csövek egyikén keresztül az alumíniumból készült radiátor felé. A radiátor hűtését kettő vagy három darab Air Blazer 120 RW ventilátor végzi (attól függően, hogy a 240, vagy a 360 mm hosszú radiátorral szerelt verziót választjuk), amelyek fontosabb specifikációi közé tartozik a 2200 RPM-es maximális fordulatszám, a legfeljebb 35,6 decibeles zajszint, illetve a 92 CFM-es légszállítási érték.


[+]

A SilverStone újdonságai minden, manapság elérhető asztali processzorfoglalattal kompatibilisek, áruk és piacra kerülésük várható időpontja azonban egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés