Megdöbbentően drága lesz a Hisense top tévéje

Még csak nem is OLED a kínai cég 2017-es csúcsmodellje.

A Hisense-t már régóta nem lehet annyival elintézni, hogy "egy újabb tizenkettő egy tucat kínai tv gyártó", hiszen a vállalat az elmúlt években azért már előállt jó néhány innovatív technológiával és konkrét modellel is. Elég, ha például a rövid vetítési távolságú 4K projektoraikra, vagy az ULED, illetve hajlítható televízióikra gondolni.


[+]

A vállalat 2017-ben egy olyan tévével is színre lép, amely már árában is kezd felnőni az első vonalhoz. Nincs mit szépíteni a dolgon, a H10D sorozat 75 hüvelykes tagja piszok sokba kerül, hiszen 6000 dollárt kérnek majd el érte 2017 tavaszán, amikor a boltokba kerül.

Ráadásul a készülék nem is a drágább OLED technológiára épül, hanem a saját fejlesztésű, kvantumpontos ULED LCD panel került bele. Ebben a direkt LED háttérvilágítás vezérlése nyújt többet papíron, mint amit hagyományos LED LCD tévék produkálnak, de ez attól még egy folyadékkristályos készülék. Az Ultra HD Premium minősítésű, 4K felbontású, HDR támogatású televízió megkapta a Motion 480 interpolációs, és 4K felskálázás technológiát, valamint az okostévé rendszer sem hiányzik belőle természetesen, tehát internetes alkalmazások letöltésére és futtatására is módot ad.

Előzmények

Hirdetés