Hirdetés

Három ARGB-s ventilátort kapott az Aerocool Gladiator Duo

Az új ház enyhén félrevezető neve ellenére csak egy konfigot képes befogadni.

Talán a kelleténél is nagyobb érdeklődéssel szoktuk nézni az olyan házakat, melyekbe két konfiguráció is befér, és az Aerocool Gladiator Duo nevének láttán is azt hittük, hogy egy ilyen modellről van szó, de sajnos tévedtünk. Bár a Gladiator kifejezés találó, hiszen a legfeljebb ATX formátumú alaplapokkal való kompatibilitása ellenére a ház igen nagy (404 x 210 x 519 mm), a Duo szócska viszont nem a két konfigos kialakításra utal, hanem a három, előre beszerelt ventilátor típusára, melyek mindkét oldalon ARGB LED-ekkel kitömött, áttetsző műanyag gyűrűvel rendelkeznek.


[+]

Elvárásaink ellenére a Gladiator Duo átlagosnak tűnik, beltere egy nagyobb, és egy alsó, kisebb kamrára lett felosztva, melyek közül értelemszerűen a felső az alaplapot, a maximum 161 mm magas processzorhűtőt, a legfeljebb 326 mm hosszú grafikus kártyát és az egyéb, alaplapba kerülő komponenst várja, míg az alsó rész a 160 mm hosszú ATX tápegység és a három 3,5, vagy 2,5 hüvelykes adattároló helye. Utóbbiból további két darabot szerelhetünk az alaplaptálca hátoldalára, a meghajtóhelyek számát tekintve tehát nem lehet okunk panaszra.

[+]

A rendszer hűtését tehát gyári állapotban a három, hatportos ARGB kontrollerre kötött, világítós ventilátor végzi, emellett további öt légkavaró, vagy három radiátor beszerelésére is lehetőségünk van. A ház szellőzését és méretes, az előlap alján és tetején elhelyezett rács biztosítja, a két-két jack és USB 3.0 csatlakozót felvonultató I/O panel pedig utóbbi felett, a ház tetején kapott helyet.

Az Aerocool Gladiator Duo piacra kerülésével kapcsolatos információk sajnos nem ismertek.

Előzmények

Hirdetés