Galax GeForce RTX 2070 epres joghurttal nyakon öntve

A Super EX termékcsalád új tagja az exhibicionista hajlamokat stimulálja.

A Galax gondolt azokra, akik unják már a banánt (vagy a szürkeséget), és bemutatta a GeForce RTX 2070 Super EX (1-click OC) videokártya feminin változatát, a GeForce RTX 2070 Super EX (1-click OC) Pink Editiont (modell: 27ISL6MD71PE). A VGA nyomtatott áramköri lapja és a PCI Express tápcsatlakozó aljzatai (egy 8 és egy 6 tűs) a Hall of Fame (HOF) kiadású vezérlőkhöz hasonlatosan fehér színben pompáznak, miközben a hűtés fém borítása, a légkavarók motorját védő kupakok, illetve a backplate a rózsaszín egy kissé visszafogottabb árnyalatát viselik. A két 100 mm-es, félpasszív üzemet is támogató ventilátor megkapta a szoftveresen címezhető RGB-s kezelést, de az alapértelmezett világításuk természetesen vadító pink.


(forrás: VideoCardz) [+]

A gyártó újdonsága kapott némi gyári tuningot, hiszen a GPU boost órajele a referencia 1770 MHz helyett 1815 MHz (1-click OC-val 1830 MHz), de a 8 GB-os összkapacitású GDDR6-os memórialapkák effektív 14 GHz-es frekvenciája szokás szerint érintetlen maradt. Kimenetek terén sincs semmi meglepő, ugyanis három 1.4a-s DisplayPortot, valamint egy HDMI 2.0b csatlakozót találhatunk az I/O plate-en.


(forrás: Galax) [+]

A leendő vételárral kapcsolatban egyelőre még nem tudni konkrétumot, de azt igen, hogy az excentrikus SKU egyes régiókban (az Európai Uniót is beleértve) a KFA2 márkanév lobogója alatt fogja megtalálni a kereskedések polcait.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés