Hirdetés

A Galax is modernizálja kicsit a GeForce GTX 1650-eseket

Négyfajta típus kapta meg az utóbbi időben divatos GDDR6-ot.

Több gyártó után a Galax is felfrissítette a GeForce GTX 1650-es kínálatát; nem meglepő módon a 12 GHz-es effektív órajelen ketyegő GDDR6-os memórialapkákkal feljavított verziókról szól a fáma, és rögtön négyféle modell közül válogathatunk; az alapkiszerelés (Galax GTX 1650 GDDR6) mellett egy kicsit megtuningolt EX variáns, egy alacsony profilos LP változat, illetve az internetes kávézókat célzó Prodigy került fel a termékpalettára.

Hirdetés

(forrás: Galax) [+]

Az első kettő két darab 80 mm-es ventilátorral megtámogatott alumínium monoblokkot használ, és támogatja a szoftveralapú "1-click OC" módot. Míg a sima GeForce GTX 1650 az NVIDIA referencia órajelein ketyeg, addig az EX opció 1605 MHz-es GPU Boosttal dolgozik.

(forrás: Galax) [+]

A szintén 1590 MHz-es referencia GPU Boostot használó Prodigy radiális lamellákkal megtűzdelt bordázatát egyetlen 80 mm-es légkavaró hűti, az SSF formátumú gépekbe, netán HTPC-kbe passzoló, félmagas LP kiszerelés pedig egy 40 mm-es ventilátorpárossal igyekszik kordában tartani a hőmérsékleti mutatókat. Kimenetek szempontjából a négy Galax üdvöske megegyezik: az 1.4-es DisplayPort és a HDMI 2.0b aljzat mellé egy dual-link DVI-D csatolót is odabiggyesztettek a mérnökök az I/O plate-ekre. A VGA kvartett egyes régiókban a KFA2 brand égisze alatt fog kereskedelmi forgalomba kerülni.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Galax

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés