Exkluzív médialejátszót árul a JoS

A különféle multimédiás megoldásairól ismert Jens of Sweden tegnap jelentette be legújabb médialejátszóját, mely alig nagyobb egy névjegykártyánál, mindemellett nem vastagabb egy gyufásdoboznál. A jól bevált kialakítást lemásoló MP-500 három változatban jelenik meg: a kisebbik modell 1 gibabájt háttérkapacitással rendelkezik, a nagyobbik ennek pont a duplájával, ez utóbbi modellnek kapható továbbá egy exkluzív változata, melynek hátlapját 24 karátos arannyal vonta be a gyártó.

Az apró médialejátszót egy 1,6 hüvelykes képátlójú, 128x128 pixeles felbontású kijelzővel is ellátták, melyen az éppen lejátszott zeneszám adatain kívül megjelenhet mozgókép, fotó vagy szöveg is MP4, JPEG és TXT formátumokban. A támogatott zeneformátumok között megtalálható az MP3, a WMA és az OGG. Az FM-rádióval is ellátott, diktafonként vagy vonalszintű hangrögzítőként is használható médialejátszó érdekessége, hogy két, egyenként 110 mW-os hangszórót is belezsúfolt a gyártó. A hangképet a felhasználó a beépített hangszínszabályzóval, illetve az SRS Trubass és WOW funkcióival alakíthatja egyéni ízlésének megfelelően.

A 81 x 40 x 13 milliméteres befoglaló méretekkel rendelkező, mindössze 51 gramm tömegű MP-500 lítium-polimer akkumulátora 15 órányi zenehallgatásra, illetve 8 órányi videózásra elegendő áramot raktároz magában. A JoS MP-500 sorozatú lejátszóinak ára helyi adók nélkül 190 dollár (1 GB-os változat), 243 dollár (2 GB-os változat), illetve 274 dollár (2 GB-os aranyozott változat).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés