Érkezőben a Toshiba gigantikus aprósága

Hirdetés

A lehető legjobb időzítéssel, a karácsonyi szezon kellős közepén dobja piacra a Toshiba legújabb médialejátszóját, a gigabeat P sorozatot. Az új készülékek specifikációit tekintve egyfajta félutas alternatívája lehet az Apple népszerű iPod shuffle és iPod nanójának, hiszen a beépített memória méretét tekintve inkább előbbi, a kijelzőt és a médiatámogatást figyelembe véve pedig az utóbbi kategóriájába helyezhető.

A Toshiba gigabeat P 512 MB és 1 GB memóriakapacitással érkezik, míg előbbi fehér, illetve négyszínű pepita változatban lesz kapható, addig utóbbi sötétszürke-fekete fényezést kapott. A lejátszási funkciók a beépített, 1,1 hüvelyk átmérőjű, kis fogyasztású OLED kijelzőn keresztül kísérhetők figyelemmel, a készülék ugyanitt képes megjeleníteni a memóriában tárolt JPEG formátumú képeket is. Az MP3 és WMA zenéket lejátszó gigabeat P egy FM tunert is tartalmaz, illetve képes hangrögzítésre is. Az eszköz a hagyományos módon, USB porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, egyébiránt az összeköttetés által töltődik fel a gigabeat P akkumulátora is, mely a gyártó szerint egy töltéssel körülbelül 14 órán át képes folyamatosan zenét lejátszani.

A gigabeat P decemberben érkezik meg a japán boltok polcaira, a kisebbik változat fogyasztói ára várhatóan 14 000, a nagyobbiké 18 000 japán jen (átszámítva rendre 25 000 és 32 500 Ft) lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés