Hirdetés
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3DMark 11 eredmények
- Samsung QN95C: teszten a csúcs Neo QLED tévé
- 3DMark Vantage eredmények
- 3DMark (2013) eredmények
- 3D nyomtatás
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Computex 2023: zsebrevágható Zotac mini PC, szilárdtestalapú hűtéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nem rossz ötlet, de a ''napokon át kell tölteni'' eléggé értelmetlenné teszi.
-
thaler2
senior tag
''Micro Star International (MSI)'' hehe, mennyien nem tudták ezt, a legutóbbi PH! nyereményjátékban
-
hehe. nem. a homok összekarcolja a kollektor felületét.
mindez arra jó, hogy valaki villogjon vele grínpíszes partykon. csak ne legyen ott a közelben senki, aki tudja, hogy egy m2es panel legyártása mennyi veszélyes hulladékot termel...Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
fasyrt
őstag
Nemtudom, én leginkább ezeket a kütyüket a zsebemben hordanám, nem pedig a fejemen lévő basketball sapkára erősíteném.
-
DM-Fan
nagyúr
Jó nagy hamubansült f*szság ez: ugye többnyire igaz ezekre a cuccokra, hogy ne tegyük ki fény, vagy hőhatásnak, mert könnyen tönkremehetnek. Már látom lelki szemeimmel, amikor kint napozok a tengerparton, ott hever mellettem egy ilyen kütyü és süti ezerrel a nap. Az igaz, hogy töltődik (bár ugye jóval gyorsabban merül, mint ahogy töltődik), de a kijelző meg szépen lassan tönkre is megy a melegtől.
Nem értem, hogy miért nem inkább az üzemanyagcellás, etilénes lejtászókat favorizálják a gyártók. Baromi jól működik (már teljesen kidolgozott technológia, prototípusok is vannak), nem kell hozzá semmi, csak az etil-es flaska, beleöntöd a lejtászóba és hajrá!
Szvsz sokkal több jövő van benne, pláne, ha kihűl a nap.Akit érdekel:
[link]Get Moded!
-
opr
veterán
Az ötlet jó, csak jelenlegi formájában szvsz egy marhaság... Ha meg tudnák oldani h kb. 5 óra napozás után 8 óráig fittenfrissen szóljon az már nem lenne olyan nagy hülyeség...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, csak ahhoz meg akkora felületű napkollektor kéne, mint egy A4-es lap. Viccesen nézne ki egy ekkora lejátszó. De pl. be lehetne éíteni egy pólóba, aminek mondjuk az egész háta napkollektor lenne. Miközben flangálsz az utcán, éri a hátadat a nap és töltődik a lejátszó. Mondjuk lehet, hogy kényelmetlen lenne. Meg hülyén is néznél ki.
Alternatív megoldás, arra az esetre, ha nincs nap, hogy mindig van nálad egy zseblámpa, és ha merül a lejátszó, akkor világítod egy kicsit. Probléma viszont, hogy a zseblámpába is elem kell, szal ott vagyunk, ahol a part szakad.
Sztem marad az alkáli.Get Moded!
-
Muton
addikt
''...egész hátlapját beborítja a napkollektor, mely...''
ez így nem éppen a legjobb megfoglmazás
a napelem és a napkollektor nem ugyan az.
a napelem elektomos áramot állít elő, míg a napkollektor melegvizetMuton#2316 - $z@r a drop >_<
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az MSI Mega Player 540 speciális változata napelemmel tölti fel az akkumulátort.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest