Erőteljes MSI laptop játékosoknak

Az MSI nagy sikerű, játékra fejlesztett notebookjának, a GT660 utódjára derült fény ma, hiszen a cég bejelentette a GT663 érkezését. A Full HD-s, 15,6”-es kijelzővel felszerelt készülék a GeForce GTX 460M névre keresztelt diszkrét grafikus modullal rendelkezik, amely 1,5 GB-os GDDR5 memóriával van felszerelve, és támogatja a DirectX 11-es API-t. E mellé egy négymagos Intel Core i7 processzort tettek a tervezők. Memóriából az elérhető három slotba maximum 12 GB összkapacitású DDR3-as modul helyezhető. A GT663-ba egyszerre két háttértár is szerelhető, amik együttes mérete maximum 1 TB lehet. A látvány mellé természetesen a megfelelő hangzás is fontos, ezt felismerve az MSI a Dynaudio hangrendszer-tervező céggel dolgozott össze, továbbá a notebook a DTS Sorround Sensation UltraPC technológiával is rendelkezik.

MSI GT663
MSI GT663

Az extrák közt felfedezhetünk 3.0-s USB portot, van 802.11b/g/n-es Wi-Fi, 2.1-es Bluetooth, Gigabit Ethernet, HD webkamera, kártyaolvasó, DVD vagy Blu-ray meghajtó és HDMI kimenet is. Két speciális gomb is helyet kapott a laptopon. Ezek egyike a TDE+ (Turbo Drive Engine+) Double Turbo Drive technológiát alkalmazza, azaz gombnyomásra megemeli a processzor órajelét és a videokártya teljesítményén is javít. A másik gomb Cooler Boost néven fut, és a hűtőteljesítményre van hatással, ami tuning alatt jöhet különösen jól.

A méretét nézve nem igazán a pehelysúlyú gépek közé sorolható, 395 x 267 x 55 mm-es nagyságához ugyanis 3,5 kilogrammos tömeg társul. Az MSI GT663 notebookjának megjelenése az ősz folyamán várható, de a pontos időpont, illetve a várható ár még nem derült ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés