Hirdetés

Majdnem minden kiderült a Cougar Conquer utódjáról

A Conquer második generációjának alap elgondolása ugyanaz, mint elődjéé, történtek azonban apróbb változtatások.

A Cougar Conquer 2017-es bemutatásakor nem győztük az állunkat keresni a padlón, mikor a gyártó Computexes standján megláttuk teljes valójában, most pedig megérkezett az utód, mely sziluettjében szinte megegyezik az elődmodellel, de a specifikációkat és a külsőt tekintve is történtek változások.

Hirdetés

 


[+]

A prémium kategóriás - és valószínűleg prémium árazású - Cougar Conquer 2 továbbra is Mini-ITX, microATX és ATX formátumú alaplapok fogadására képest, ezt, valamint a beletömhető, akár 400 mm hosszú grafikus kártyát a ház felső szekciójába pakolhatjuk. A max. 220 mm hosszú tápegységet és két darab 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtót az alsó kamra várja, a maradék két 2,5 hüvelykes slotot pedig az alaplaptálca hátoldalán kell keresnünk. A szerelés megkönnyítése érdekében a felső rész acél váza a hátoldali fogantyú segítségével kihúzható a helyéről, így nem lesznek útban a külső alumíniumból és edzett üvegből készült elemek.

 


[+]

A ház hűtésének céljából ventilátorokat előre és a tetőlemez alá egyaránt szerelhetünk 120 milliméteres méretben, 2-3 arányban, továbbá lehetőségünk van 240, illetve 360 mm hosszúságú radiátorok telepítésére is. Az egyetlen USB 3.1 Type-C és két USB 3.0 Type-A, valamint két 3,5 milliméteres jack csatlakozót felsorakoztató I/O panel a ház tetején kapott helyet, a ház elejét pedig ARGB LED-ekkel gazdagon megpakolt LED-ek díszítik.

 


[+]

Az üresen is 18 kilogrammot nyomó, 744 x 631 x 368 milliméteres ház megjelenési idejét és árazását egyelőre homály fedi.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés