Érkezik az ASUS Zen AiO ryzenes verziója

A 24 hüvelykes gépbe a Ryzen 7 5700U mellé akár 32 GB memóriát és három adattárolót is kérhetünk.

Az ASUS a tavalyi év végén mutatta be a Zen AiO 24-et, amely akkor kizárólag Intel processzorokkal került piacra, most azonban lerántották a leplet az M5401 kódjelű modellről, ebbe kiviteltől függően az AMD Ryzen 3, 5 és 7 5000 szériájú mobil SoC APU-jai kerülnek – a csúcsot a Ryzen 7 5700U jelenti.


[+]

A fekete és ezüst színben elérhető, fém állványon ülő, Harman Kardon hangrendszerrel ellátott – és véleményünk szerint egy kicsit túldizájnolt – gépbe maximum 32 GB memóriát kérhetünk, adattárolókból pedig akár három (max. 1 TB HDD és kétszer 512 GB SSD) is kerülhet bele, így RAID 0 vagy RAID 1 kötetet is létrehozhatunk. Az eszköz leglátványosabb eleme természetesen a 23,8” képátlójú, Full HD felbontású IPS kijelző, amely érintésérzékelésre is képes, sRGB színtérlefedettsége 100%, maximális fényereje viszont nem túl nagy, mindössze 250 nit.


[+]

A Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.0 modulokkal, illetve Windows Hello kompatibilis webkamerával és Amazon Alexa támogatással felvértezett egybegép a HDMI kimenet mellett egy bemenetet is kapott, így akár monitorként is használhatjuk azt, de a hátoldalon és a gép oldalán találunk még RJ-45, USB 2.0 és 3.2 Gen1 csatlakozókat, illetve egy jack kimenetet is.

A gép alapára 699 dollár lesz, ami a belső testreszabásával, valamint az opcionális ezüst vagy arany színű perifériák kosárba dobásával jóval feljebb is tornászható, de hogy pontosan mikor is lesz erre lehetőségünk, az egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés