Új egybegépek jelentek meg az ASUS kínalátban

Sokak örömére a 10. generációs Intel processzorok helyett most Ryzen alapokon nyugvó vasak vannak terítéken.

Hirdetés

Az MSI után az ASUS is egy új egybegéppel, a többféle kiszerelésben hozzáférhető AiO V241DA/M241DA-val adott magáról életjelet. A kompakt újdonság kijelző gyanánt egy 23,8 hüvelykes, 1080p felbontású, ultravékony kávával megáldott, 100 százalékos sRGB színtérlefedettséggel érkező panelt használ, de egyes modelleknél elérhető a 10 pontos érintőképernyő is. Sokan összecsaphatják tenyereiket, hiszen a gép ezúttal nem Intel, hanem AMD alapokra építkezik, és a választható opciók között nem csupán a Vega 3-as, kétmagos/négyszálas Ryzen 3 3250U APU, hanem a Vega 8 grafikával szerelt, négymagos/nyolcszálas, 3,7 GHz-ig boostoló Ryzen 5 3500U is szerepel, ami mellé 8 GB-nyi DDR4 SO-DIMM memória párosul.


(forrás: ASUS) [+]

NVMe SSD-ből 256, vagy 512 GB-os M.2-es megoldások közül szelektálhatunk, miközben a hálózati kapcsolatok vezetékes oldalán egy gigabites Ethernet anya állomásozik. Természetesen ha vezeték nélküli életvitelt részesítenénk előnyben, akkor sem kell keseregnünk, ám a beépített Wi-Fi 6-ról most le kell mondanunk, ugyanis csak egy egy, vagy két streames 802.11ac-s modult kapunk – előbbihez 5.0-s, utóbbihoz 4.2-es Bluetooth egység jár.


(forrás: ASUS) [+]

A csomaghoz tartozik még két darab 3 wattos hangszóró, illetve egy 720p-s, Cortana-kompatibilis mikrofonnal megspékelt, 1 megapixeles webkamera is, míg a tápellátásról egy 90 wattos külső adapter gondoskodik. Az I/O szigeten négy USB 3.2 és egy USB 2.0 csatlakozó strázsál a HDMI kimenet, a HDMI bemenet, valamint az audio kombójack közelében. Billentyűzet és egér gyanánt madzagos vagy madzagmentes kivitel ugyancsak megtalálható a gyártó ajánlatában, bár az utóbbi csak az M241DA-BA011T típusjelű verzióhoz tartozék.


(forrás: ASUS) [+]

Az alumíniumból készült talp egyetlen darabból áll, operációs rendszerként pedig a Windows 10 Home kiadása funkcionál. Az 54 cm széles, 40,9 cm magas, legfeljebb 16,5 cm mély és 5,4 kilogrammot nyomó masinák 520 dolláros alapárról indulnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés