Az iparág első, Bluetooth LE Audiót használó TWS headsetjével újít az EarFun

A gyártó legfrissebb, fémházas megoldása feljavított hangzásvilággal és remek zajszűréssel kecsegtet a 100 dollár alatti szegmensben.

Az EarFun bemutatta legújabb, 5.3-as Bluetooth kapcsolattal kommunikáló, fülbedugós wireless headsetjét, ami elvileg a világon elsőként jön Bluetooth LE Audio technológiával, azaz a sztenderd Bluetooth Classicnál jobb hangzást, valamint energiahatékonyabb működést ígér.


[+]

Az Air Pro 3 névre keresztelt, AAC, SBC, illetve LC3 kodekeket és aptX-es Qualcomm QCC3071 rendszerchipet használó, víz ellen IPX5 védettséget élvező újdonság 11 mm-es sugárzókat kapott, ám érdekesmód ezek specifikációit nem igazán taglalja a hivatalos weboldal vagy a kezelési útmutató – legalábbis szeretnénk hinni, hogy nem a látásunkkal van probléma.

[+]

Az egyszerre két célgéphez párosítható, 55 ezredmásodperces késleltetéssel dolgozó ketyere hat mikrofonnal jön, a QuietSmart 2.0 hibrid aktív zajszűrése 43 dB-ig kompetens (a szélzaj szanálására dedikált algoritmust készítettek), továbbá támogatja a hangasszisztens funkciót, miközben a fedélzeti kezelőszervei érintéses alapúak.

[+]

Az ANC aktivitásától függően 7-9 órás üzemidővel kecsegtető, egyenként 5,2 grammos fülegységekben 54 mAh-s akkumulátorok vannak, míg a 36 órányi kraftot tároló, indikátor LED-ekkel megspékelt töltőtok telepei 520 mAh-sak, s míg az előbbiek körülbelül egy óra alatt "tankolhatók meg", addig az utóbbinak ugyanehhez USB Type-C-vel kettő, kábelmentes töltéssel 3,5 órára van szüksége. Említést érdemel még, hogy 10 percnyi gyorstöltéssel mintegy 2 órára elegendő kakaót pumpálhatunk az eszközbe.


[+]

A 15 méteres hatótávolságú apparátus firmware-jét az Androiddal és iOS-sel egyaránt kompatibilis EarFun Audio applikációval frissíthetjük, de az egyedi equalizer beállításokat is ennek segítségével érhetjük el. A 80 dollárra árazott termékre 18 hónapos jótállást, valamint 30 napos pénzvisszafizetéses garanciát vállal a gyártó, és a dobozból négy extra szilikonharang (XS, S, M, L méretek) hullik a leendő tulajok ölébe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés