Hirdetés

Visszafogott méret jellemzi a Chieftec Bravo Combit

A Chieftec bemutatta a nem túl nagy méretű, Bravo Combi névre keresztelt HTPC házát, mely a kialakításának köszönhetően álló és fekvő helyzetben is kényelmesen használható. A fekete színezéssel érkező termék a microATX méretű alaplap mellett egy 5,25 és két darab 3,5 colos meghajtót képes fogadni. Utóbbi rekeszek speciális kazettát kínálnak az eszközök számára, így az adattárolók beszerelése a gyártó elmondása szerint nagyon egyszerű.


(forrás: TechConnect)

A 440 x 140 x 350 mm-es mérettel rendelkező, 7,9 kg-os házban egy 300 wattos tápegység is található, melyet az információk szerint a Delta gyárt majd. A termékhez a gyártó nem mellékel ventilátort, de a felhasználó igény esetén egy 8 cm-es elülső, egy 12 cm-es oldalsó és két 6 cm-es hátsó légkavarót is munkára foghat, ami jelentősen megnöveli a légszállítási paramétereket. A ház előlapján helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s csatlakozóval is szolgál.


(forrás: TechConnect)

A Chieftec Bravo Combi várhatóan februárban kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs információ.


(forrás: TechConnect) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés