- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tudom, hogy van ilyen, csak eszembe nem jutott egy sem.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Chaser
legenda
ez is volt ph-n, cimbinek talán ez van - de tuti 8mm-e csövekkel és tr vagy tt -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, meglehet.
Hőcsöveknél szinte mindig 6 mm. Ha 8, akkor az biztos jelezve van külön, de így hirtelen nem is jut eszembe processzorhűtő, aminek van ilyenje is.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Chaser
legenda
válasz Synthwave #18 üzenetére
szerintem most a hőcsövek miatt
elsőre azt gondoltam naivan, ebbe nem 6mm-es csövek kerültek, cikkben nem láttam
azt viszont láttam mit hazudnak a ventire - persze te csak közölted ami a gyártónál van megadva -
oszt' biztos behisztiztem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Érdekes, hogy más hűtőknél még nem hiányoltad, mivel ritkán írunk szélességet és mélységet, mert a magasság a leglényegesebb, de még a legrosszabb esetben is ott a termék linkje. : )
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"a cikkbe bekerülhetett volna a hőcsövek terén, hogy 6mm-esek"
CPU-hűtőnél 10-ből 9,75-ször azok.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
szasanyi
félisten
Pedig vannak remek házaik is de sajnos Mo-nsenki sem forgalmazza ennek a gyártónak a termékeit. És nem ez az egyetlen gyártó, melynek jó és kedvező árú termékei vannak amik nálunk nem kaphatóak.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
-
Joachim21
őstag
Tesztek szerint nem valami jó, de cserébe nagyon hangos is.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Chaser
legenda
-
Aprósólyom
addikt
Mert mások a körülmények? Csak egy kicsit turbulens a levegő és kavarog a meleg a házon belül már más is lesz az eredmény.
Más GPU más felé fogja fújni a meleget. Nem megfelelő helyre helyezett ház venti nem megfelelő fordulattal, stb...
Erre csináltak már füst segítségével 1-2 nagyobb youtuber videót, ahol látni, hogy nagyon jó részegységeket is lehet akár véletlenül/figyelmetlenül is messze nem optimálisan összeépíteni. Nincs ebben semmi őrdöngős. DIY piac, mi építjük, nem garantálja senki, hogy jól csináljuk-e.Jevons paradox
-
tibaimp
nagyúr
Tipikus D15 koppintás, még a ventik felfogatása is. Mondjuk sok minden innovációt nem tudok elképzelni ezen a területen...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
hevepapa
senior tag
Fene se tudja már követni ezeket a hűtőket. Én maradok az eddig nekem jól bevált gyártóknál: CPU-ra csak Noctua, házhűtésre csak be quiet! Biztos vannak olcsóbb megoldások, de nekem ez lett az etalon.
-
Chaser
legenda
persze, mert lehet pasztázási különbség is
illetve eltérhet az adott példányok talpa is - lásd bq! hűtők, hát némelyiknek elég érdekesre sikerül a talpa -
de alpenföhn hűtővel is jártam úgy, inkább domb volt mint hűtő : )a cikkbe bekerülhetett volna a hőcsövek terén, hogy 6mm-esek
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Hegyirabló
veterán
Ez így van. Viszont ilyen megoldást sem láttam még, hogy a középső venti ilyen szoros-passzos legyen.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Televan74
nagyúr
Mikor melyik fizet jobban az adott oldalnak.
Mikor veszek valami új dolgot, keresek teszteket az adott termékről. Ha nem találok ,akkor már gyanús az termék. Ha nagy számban kapok pozitív értékelést akkor tudom hogy megvehetem az adott terméket. Ha 50-50% -os vagy a közeli az arány, akkor feltételezem hogy nem mindenki hibátlan(válogatott) tesztdarabot. Esetleg ha ilyen terméket veszek, mindig fenntartással kezelem és vigyázok rá, hátha vissza kell küldeni 14 naposba, mert valószínűleg nem egy cherry picked darabot fogtam ki.
Mindenbe beleugatok!!!
-
zz top
tag
Montech? Az életben nem hallottam róla. Elképesztő hányan gyártanak már CPU hűtőket. A legviccesebb mikor teszteket néz egykettőről az ember, aztán az egyik techoldal tesztjén az egyik teljesít jobban, míg a másik oldal tesztjén már amaz..Totális katyvasz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Politika
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest