Az Asus is beszáll a gamer PC-k piacára

Már a CeBIT-en láthattuk az Asus Ares névre keresztelt, játékosoknak szánt PC-jét, pontosabban annak egy szó szerint érinthetetlen mintapéldányát. A vállalat tegnap hivatalosan is bejelentette Ares CG6155 típusjelű gépét, amely nem csupán külső megjelenésével tűnik ki, a különleges házba épített rendszer is brutális.

Asus Ares
[+]

Központi processzorként egy négymagos Intel Core 2 Extreme QX9650-et alkalmaznak, melynek eredeti 3 GHz-es órajele a vízhűtésnek köszönhetően a gyártó szerint akár 4 GHz-ig húzható. Az nForce 790i Ultra SLI chipsetes Republic of Gamers alaplapba – a fenti sajtófotótól eltérően – három GeForce GTX 280 kerül 3-way SLI konfigurációban. A gép legfeljebb 8 GB DDR3-1333 memóriára támaszkodik, az adatok tartós tárolásáért akár 4 TB összkapacitású merevlemeztömb, illetve Blu-ray optikai egység szavatol.

Asus Ares

Az Ares mindjárt két tápegységet kapott, melyek fejenként 1 kilowattos teljesítményükkel bő tartalékot biztosítanak a legnagyobb kiépítésnek is. Az Asus headsetet, egy Logitech G9 egeret, egérpadot és egy az FPS játékokban gyakran használt gombok csoportját külön is kiemelő billentyűzetet ad új számítógépéhez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés