Rendkívül vékony külső DVD-írót mutatott be az ASUS

Az ASUS bejelentette az SDRW-08U5S-U jelzésű külső DVD-írójának megjelenését, melyet a cég elsősorban a ZenBook gépekhez szán, de természetesen nincs kizárva más PC-kkel való használata sem. A hordozható optikai meghajtó a kategória legvékonyabb kivitelével, mindössze 12,9 mm-es vastagsággal dicsekedhet, illetve beépített rejtett állvánnyal is rendelkezik, aminek hála az eszköz vízszintesen és a függőlegesen elhelyezve is dolgozhat.


[+]

A 140 x 135,5 mm-es alapterületű megoldás a működéshez szükséges energiát egy USB 2.0 interfészből nyeri. Az újdonság DVD±R-t és a DVD+RW-t nyolcszoros, a DVD±R DL-t és a DVD-RW-t hatszoros, a DVD-RAM-ot ötszörös, míg a CD-R és CD-RW lemezeket huszonnégyszeres sebességgel írja. A termék részét képzik még a Disc Encryption II biztonsági szolgáltatások, amelyek jelszavas védelemmel, titkosítással és kódolt fájlnevek használatával gondoskodnak az információk és dokumentumok megerősített védelméről.

Az ezüst színben érkező ASUS SDRW-08D1S-U jelzésű DVD-író a következő héttől lesz megvásárolható 24 900 forintos ajánlott fogyasztói áron. Májusban elérhető lesz a termék barack és málna színű kivitele is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés