Acer blog: az Acer lett a "Street Fighter V vébé" partnere a Red Bull Kumite-on

Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Red Bull Kumite. A párizsi Salle Wagramban május 27-én és 28-án megrendezésre kerülő esemény egy nemzetközi játékos megmérettetés, ahol a világ legjobb Street Fighter V játékosai küzdhetnek meg egymással. Egészen pontosan 16 játékos csap majd össze a 28-ára kitűzött döntőben, melyből 14-en a világ legismertebb és legjobb Street Fighter V játékosai, míg a maradék két helyet a 27-én a helyszínen megrendezett nyílt összecsapás döntősei foglalhatják el.


[+]

Az esemény hivatalos partnere az Acer is, így ennek keretén belül a rendezvény ideje alatt a játékosok számára biztosítják a 27 hüvelykes képátlójú, 4K felbontásra képes, G-Sync kompatibilis Predator XB271HK monitorokat. Ezenfelül a cég adja a szerencsés győztes számára a fődíjat, ami nem más, mint az Acer csúcs Predator notebookja, az ívelt kijelzős, mechanikus billentyűzettel ellátott, nem mellesleg csúcs hardverrel felszerelt, ezáltal méregdrága Predator 21 X.

A fődíj egy Acer Predator 21 X
A fődíj egy Acer Predator 21 X [+]

A nyílt megmérettetésre a helyek már elfogytak, de a 28-i döntőre nézőként még lehet helyjegyet vásárolni. Akinek nincs lehetősége Párizsba utazni, de elkötelezett rajongója az esport eseményeknek, vagy éppen Street Fighter hívő, az online streamen is tudja majd követni a történéseket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények