Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dondom
tag
Én vagyok hülye, vagy BDIV-el tényleg nem lehet SIM kártyára névjegyet létrehozni? Amikor új névjegyet nyomok, akkor csak a telefon és a szinkronizált funckió van (hiányzik a SIM).
Esetleg máshol van?(#87) hamham: szerintem várd meg a következő nightly-t (228 talán?) vagy a kelzsoca féle Godfather ROM-ot tedd fel
-
Devid_81
félisten
Hopsz, új topik van.
Egész ügyesek vagytok egy év alatt 100k+ hsz. -
zcsongor
tag
Sziasztok!
Létezik olyan beállítás, hogy ha a névjegyekbe lépek, akkor rögtön "kereső módba" kapcsoljon? Csak egy kisebb kényelmi plusz lenne, ám én nagyon örülnék neki. Big Daddy IV-ről van szó.
Előre is köszi!
-
hamham
tag
cm-ből melyiket érdemes felrakni mostanság? legújabbat?
eddig csak kelzsocás rom-jaim voltak -
Cheesy
őstag
Noh. Hát kalandos volt, párszor azt hittem kuka lett a telefonom, de sikerült az új romot (Big Daddy IV) is rárakni, működik jól. Köszönöm a tanácsokat!
Gyorsabb lett a készülék, látványosan.Viszont az megmaradt, hogy 1,5 óra töltés után 27% az akksi úgy, hogy még mindig töltőn van... Ennyire kaka lenne az akkumulátor? Vagy más nem használja folyamatos 3G adatkapcsolattal? Vagy ez nem is csoda, hogy nem bírja?
-
ux1
addikt
-
orrlyuk
aktív tag
Kedves kollégák!
A múlt héten lezártnak nyilvánítottam bladés pályafutásom - bár egyre jobbak a Ginger ROMok, hála a drága mestereknek - de mivel telefonom egyre megviseltebb, és alapvetően munkaeszköz, nem láttam értelmét a további szenvedésnek, és lecseréltem AZ akciós Nexus S-re...
Abszolút nem volt könnyű döntés, és a Libra is nagyon komolyan szóba jött, de a Nexus esetében sanszosabbnak tartom, hogy mind a 26 garanciális hónapot nálam tölti... Bízzunk benne.
Köszönet a közel egy éves remek együtt gondolkodásért, jó beszélgetésekért, a 2887 látogatóért, meg mindenért!
Van itt egy felajánlás:
Mielőtt meghirdetném, vagy bármi, a szoftveresen-hardveresen tiptopp, ámde elöl-hátul repedt üvegű és kopott burkolatú készüléket kísérleti vagy donor-példánynak elviheti valamely kedves fórumtárs, cserébe anyukám számára kéne egy minél jobb állapotú Motorola V3 penge - T-függő lehet, és akksi nem is kell bele, mert az van zsír új. Ha valaki ebben így lát fantáziát, keressen bátran.
Köszi mégegyszer!
-
SigmaW
tag
hali, van lehetőség WPA2-es router csatlakozásához? vmi olyasmi opció kéne hogy a routerhez ne kelljen hozzányulni, mert nem férek hozzá, előre is köszi
-
Mr. Q
tag
Na tegnap rászántam magam, hogy felrakom a BDIV-et, erre most olvasom a godfathert.
Miben különbözik a BDIV-től? Érdemes lecseréni? -
Boonen007
őstag
Mi most a legújabb CM rom? Az N227-es?
-
gps76
őstag
Na engem most már nem érdekel az akkuidő,mert - mivel sokat barkácsolok - kíváncsiságból a másik blédem akkuját összevarázsoltam a használatossal,és hibátlanul dolgozik,kb.2500 mAh kapacitással közel 3 napot megy igen intenzív használat mellett. Jó fel kell áldozni egy hátlapot,mert az akku helyén alakítani kell rajta,de megéri,úgysem akarom eladni.Fotót nem akarnék berakni,mert elég házi,főleg hogy saját találmány,nem volt honnan lesni. Ha több valakit érdekel esetleg beteszem.
-
kelzsoca
félisten
A CM7: The Godfather romhoz megcsináltam a háttérképet is: link
Hamarosan jön a csengőhang is
-
TRob1
veterán
A tehén-, ló-, ...stb. sz@r is népszerű, mert ugye 20 millió légy sem tévedhet.
És a "Mekis" kaja is egészséges, hisz valszeg azért tömik milliárdnyian/legnépszerűbb világszinetn ...(#54) nggabi: Na végre, legalább lesz vmi használható is nálad, nem csak olyan, amiről csak szónokolsz...
-
Psychonaut
veterán
Koszi mindenkinek a valaszokat, akkor jol gondoltam.
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Psychonaut #42 üzenetére
Pontosítok: A TPT egy régebbi 3.x.x.x-es verziót pakol fel, egy köztes lépésben frissíteni kell a recovery-t mondjuk egy 4.0.0.5-re vagy a fölöttire.
Persze TRob1 kolega lenyomott
(#48) TRob1
Vagy mert túl sokat ittam(hogy miért tapsos smiley-t raktam ne tőlem kérdezzétek)
-
!attis!
tag
válasz
Psychonaut #42 üzenetére
A TPT-s csomag tesz fel Cw-t. Tehát a válasz Igen.
-
Psychonaut
veterán
Csak egy gyors kerdes: TPT-s ujraparticionalas tesz fel Clockworkmod Recoveryt, ugye? Tehat teljesen gyari 2.2-es, FTM Recoverys telon is lefuttathato, es kvazi ket lepesben felrakhato egy custom ROM (1: TPT, 2: Recoverybe be, ROM fel).
-
nggabi
félisten
peace
csak megjelöltelek titeket...
a LED hány színű? de most komolyan...
-
!attis!
tag
kelzsoca: A CM7: The Godfather -ben működnek az új Bladek szenzorai.
Megy a képernyő tájolás rendesen? -
agressor12
senior tag
-
ux1
addikt
libaudio: Removing the output device settings if input is not set
libaudio: Add ear piece to list of routing devices
libaudio: Use new gb method for verify call state
libaudio: Updating device volume as per UI volume level
libaudio: Fix to give more priority to Bluetooth than Headset
libaudio: Fix routing to speaker for FM radio
libaudio: Add strategy STRATEGY_MEDIA_SONIFICATION
libaudio: Correct audio routing strategySzóval ez de ha tegnapi repo sync akkor biztos benne
Mondjuk tegnap 8 előtt meg stagefright javítások lettek commitelve... Ezért érdekel mikor syncelted a repot..
-
szezso15
addikt
Fura ez a sok üres rész, még attilaahun sincs itt LEDelni!
-
!attis!
tag
hmm.. III. rész!
-
M0RGI
őstag
(#50531) balpeter04: Nekem cserélik a hangszórórecsegés miatt a plédet.
-
^Clown
addikt
válasz
Pumika1975 #16 üzenetére
Tolom is föl!
-
HollyBoni
veterán
Engem is érdekelne a Godfather akksi ideje.
-
TRob1
veterán
válasz
balpeter04 #11 üzenetére
Olvasd a szerkesztést is.
(#9) Pumika1975:
Te is.ui: Sztem a szixalagosoknál többet senki sem dumál, csak ők minden más topikban is járatják a szájuk, ezért nem telik ilyen gyorsan a sajátjuk.
-
^Clown
addikt
Ó jessz, új totyik
Hadd lőjem le: milyen az új keresztapa akksikezelése? Jobban bírja, mind a BDIV?
-
embe
nagyúr
Lehet csak bemesélem magamnak. De már a második Vodás pléden veszem azt észre, hogy mintha más kijelző lenne benne mint az én Trés telómban. Mindkéz Vodás telón mintha "lágyabbak" lennének a színek. Ugyanaz a rom mindhárman, tehát ez nem befolyásolja. A Trésen hidegebb élesebb színek vannak.
Van valahol egy leírás nem találtam, pedig kerestem, a CPU beállítások pontos jelentését. Az ondemand, interactive stb.-re gondolok? -
ux1
addikt
@kelzsoca
Meddig tartalmazza a patch-eket? Az audio cuccos benne van?
És a LED?
( Ha már miájú nincs
)
-
TRob1
veterán
válasz
Pumika1975 #5 üzenetére
Sok a csóró.
vagy A tehetősebbek használják a készüléküket, a csórók meg csak dumálnak róla (mert használhatatlan)
szerk: Na persze ez csak vicc volt, legalábbis én nagyon elégedett vagyok.
-
Prof01
veterán
Nem semmi, 3. topic!
-
HollyBoni
veterán
Nyílj meg!
-
7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest