Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
inferno88 #177973 üzenetére
Látom megy itt a vitatkozás az alanyi jogon járó hatodik érzékről meg a +-1 tierről...
Ennek kapcsán kérdezem: senki nem próbálta még a Wot Blitz nevű játékot? 2016 óta megy PC-n is, tehát már nem kell a telefonon bohóckodni. Persze nem 60 giga fullHD, hanem csak 4 giga (steames), de a járművek ugyanazok benne, némi különbséggel, pl a DW2 egy igencsak életképes kis tank, a Párducnak is jobbak az ágyúi, ilyen kis apróságok (a KV1-S még a régi 175 mm ágyúval rohangál...). Nincsenek benne a japán nehezek, nincsenek a svédek sem. Még. Bár a japán nehezeket nem is akarják betenni.
Ami viszont a lényeg: NINCS ARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +-1 tier van!!!!!!!!!!!!!!!! 7 vs 7 egy csata, nem 15 vs 15, és 7 percig tart. A pályák nem csőpályák, hanem minden pályán igen sokfelé lehet menni, emiatt nem lehet bekempelni sehova, mert simán meg lehet kerülni máshonnan olyankor az illetőt. Kisebbek is a pályák, így hamarabb van akció. Van alap hatodik érzék. Csapatsebzés meg nincs. Napi belépési bónuszok vannak, rengeteg akció és booster (nekem pl tizenvalahány egynapos prémiumom van, meg nem tudom hány 9 órás is, amiket én tudok aktiválni, akkor amikor nekem jó, nem automatán beindul mikor megkapom...). A legénységi fejlesztés kicsit más és a tankokat is lehet szépen sima kreditért több lépcsőben upgradelni, ezáltal jobbak lesznek az értékeik (toronyforgás, töltés, látótáv, stb), ez váltja ki a wotos távcsövet, ilyeneket, azok nincsenek. Csatánkénti csomagok megvannak (elsősegély, szerszám, stb).
Nyilván mivel wargaming, a mellélövés/eltűnő lövés/nevetséges páncélzatot át nem ütés/szűkülés nélkül-mozgás közben egy házat nem találsz el effektek itt is megvannak, de a felsoroltak miatt mindenképp sokkal nagyobb élményt ad, mint a wot jelenleg. Például nehéztankokkal nem kell egy szikla mögött kuporogva tilitolizni, hanem lehet akár előrenyomulni is! Üdítő jelenség a wot után... A fejlesztések és tankok árai elég hasonlóak.
De hát a 60 gigás fullHD nyilván sokkal vonzóbb sokaknak. Nekem mondjuk nem...
-
e-newsee
addikt
válasz
5-ös kezelő #168853 üzenetére
No, csak hogy tisztázzuk, mert itt ezek a emberi nevekre keresztelt tankok szépen elbonyolítják az alsóházat.
A sima Valentine egy brit könnyű tank.
Van egy Valentine AT, ami szintén brit, csak páncélvadász.
És van egy Valentine II, ami viszont egy orosz könnyű tank, és prémium.A sima Matilda egy brit közepes tank.
Van egy Matilda Black Prince, ami szintén egy brit közepes tank, de prémium.
És van egy Matilda IV, ami viszont egy orosz közepes tank, és prémium.Ha a sima Valentine kell, arról nem tudok nyilatkozni.
Ha a Valentine II, akkor azt meg tudod venni az 1400 aranyadból. A kérdés, hogy kell-e. Amúgy tényleg beteg a páncélja. Nem túl gyors, de fordulékony, így nagyon jól lehet "szitálni" az elejét mondjuk 1vs1 harcban, úgy még jobban pattint, mert nehezebb becélozni a gyenge pontjait. Tier limites, szóval max 4-es tierbe mehet. Sajnos igényli a prém lőszert, mert egy DW2-t, Pz B2-t, AMX-40-et, másik Valentine II-t nehezebb belőni anélkül. Néha még vele is, de az már célzás kérdése. Ha nem találkozol ezekkel, akkor darálni lehet vele a gyors töltés miatt. Nagy ellensége a Luchs, mert az szétszedi fél tárból, de hát az egy másik dimenzió. Azzal KV-1-et is meg lehet enni. A Valentine II hasznos lehet, ha pénzt akarsz farmolni viszonylag biztonságosan, de akkor normál lőszert használj. Legénység húzásra különösen akkor érdemes használni, ha utána az orosz light vonalon is akarsz menni.
Összességében szórakoztató kis tank, én szeretek vele játszani. -
Tarill
őstag
válasz
BÁ Nutrition #158047 üzenetére
Igen arra. Lehet csak a full tier7 miatt van, de elég tölteléktanknak érzem. Top tierbe még nem rakott hogy ott milyen. Lassú, puha van hozzá 8 gun de egyik se ér túl sokat
az előd dw2 jobb volt
-
e-newsee
addikt
válasz
galervin93 #157846 üzenetére
Dettó, én is néha be szoktam nézni vele egy kis köpködésre. Fele lőszer nálam gold, és ha szembe jön egy másik Valentine, vagy egy DW2, B2, akkor azokra áttöltöm a goldot, aztán hadd szóljon. De akár full golddal is mehet az ember, akkor sem lesz mínuszos a kör. Ezt a felszerelés kombót még nem próbáltam, de lehet, ma megnézem. Jónak hangzik.
Meg felülvizsgálom a legénységemet is, mert olyan régóta van meg a tank, hogy akkor még tuti nem volt fogalmam arról, hogy ebben mi lenne a jó a legénységnek.Ui: Tudom, nem gold, hanem prémium lőszer, de a prémspam hülyén hangzik.
-
fradi81
veterán
válasz
Papooo #141209 üzenetére
Azért egy dw2-vel ilyen köröket nem lehet menni még véletlenül sem
Ezt is tudni kell használni, nem egyszerű az biztos.
-
Papooo
senior tag
Tegnap hajnalban garázsrendezkedés közben véletlenül találtam egy FV4005 Stage II -t a garázsomban.
Nem tudom mikor voltam akkora balek hogy megvettem, pedig már a paraméterei alapján is Illúziórombolónak neveztem.
Nosza, mentem vele egy kört, ha már ott állt, és nem csalódtam.
A páncélzat (vagy inkább kartondoboz?) olyan acélos, hogy az ellen szakaszba behozott SP-je is lazán átlőtte normál lőszerrel bő 300 méterről. A HP-tól eltekintve olyan mintha artyban ülne az ember és azzal akarna tédézni. A páncél (hiánya) és a camo is ezt az érzést erősíti.
Ez a vas a tizesek DW2-je.
Csak szado-mazóknak kedvűeknek ajánlott, bár lehet hogy azok is besokallanak tőle. -
sequator
senior tag
válasz
Razermazer #140718 üzenetére
sautia
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #123144 üzenetére
36 órás session.
Letolhatnád nekem a t44-100 maratonom végét.DW2 az egész játék egyik lerosszabb tankja. A VK-k utána már jók ha minden igaz. Én nem próbáltam a med ágat.
-
BÁ Nutrition
addikt
vk3001h mastery topgun stb[link]
hetvegen ugye volt a heavy akcio es szombattol vasarnapig nyomtam egy 36oras sessiont hogy meglegyen ez
"regebb ota" szemezgettem vele, mert masik agon mentem a tigrisekert, viszont a csatamezon latva oket mindig is tetszettek (dw2 meg ez)
na meg is lett az eredmeny, ez a vk akkora op mint az allathasonlit nálam a t-28hoz, az 10/10es
a dw2 nem annyira jo, de a vk brutalis. meg a dw elotti light talan ami igen faxa. asszem pz3e de ott nem nagyon idoztem csak h ne kellejen minden freebol venni mire felerek a vk-iga csata tier 6os, szerintem kb fulltomato lehetett mindenki. eleje kicsit nobb redline camp, de a veget igen elveztem
-
lacibacsi
addikt
válasz
Brian O'conn #115048 üzenetére
Az első öt tierben minden nemzet minden tankját elitre fejlesztettem ki. Alig használtam free XP-t. (Még a DW2-t is free nélkül fulloztam ki. Na Enzo! Ez mi ha nem perverzió?) Van is tartalékban, csak meglehet, hogy kicsit fösvény vagyok, így csak arra költök amire már nagyon muszáj...
És bizony majd te is rájössz, hogy tier 6 felett már nem minden tankkal olyan nagy élvezet stock állapotban nyomulni. Van amivel lehet, de attól tartok ez a kisebbség...
-
kobipeti
aktív tag
válasz
kchryss #114908 üzenetére
Nagyon nem rossz az a s35, még Én is tudok vele ilyen köröket futni, pedig Én elég kezdő vagyok!
link Most látom hogy tank ász, lehet nekem ez az első
fradi81: Bamba vagyok nem váltottam vissza aranyról a dw2 után, amúgy olcsó ha nem vagy olyan noob, mint aki elkövette
-
adrian360
őstag
annyira különbözőek a szintek hogy pár napja DW2-re 877 XP-nél adott nekem plecsnit
[link] (ráadásul alig játszottam én is vele, csak panther ágat akarom kihúzni)
-
nyunyu
félisten
válasz
#84221696 #100373 üzenetére
Német HT vonalon a tigrisekig elég gyenge a felhozatal. Én a hajam a D.W.2-nél dobtam le.
Ezt a reszt elegge atvarialtak a techtreeben, de a Tigert regen is ket uton lehetett megszerezni.
Az egyik ag a Pz38t-Pz38na-PzIV (ehelyett van a Vader maszktalanitott PzIV H)-VK3601H (akkor meg med)-Tiger volt.
Masik ag meg alulrol a PzIIIA-PzIII-PzIII/IV, majd itt valaszthattal, hogy VK3601H-an at Tiger, vagy VK3001H-n at Panther iranyba mentel.Mivel engem a Panther is erdekelt, PzIII agon mentem vegig, egy csomo gyors, de alig ut at valamit meden keresztul.
Valoszinuleg a PzIV ag egyszerubb lett volna, plane, amikor meg volt Schmalturm opcio a meltan rettegett 105mm HEATtal.
(Azota nerfeltek a 105mm HEATokat, igy nem szaladgal mar Sherman/E2/E8, PzIV/VK3001H veluk)Tiger P-t viszont csak a felso, PzIV agon lehetetett kifejleszteni, mivel a VK3001P csak onnan volt elerheto, akarcsak most.
Azota viszont bejott egy harmadik opcio is PzIIIA-PzIV A-PzIV D-PzIV H-VK3601H-Tiger, nem tudom, mennyivel lenne egyszerubb, mint a mostani also ag PzIIIA-DW2-VK3001H-VK3601H-Tiger.
Az biztos, hogy eggyel tobb tankon at vezet a harmadik ut a Tigerig.
-
syler123
veterán
Mielőtt megveszem egy ország következő szintű tagját, előtte eladhatom a jelenlegi ugyanabba az országba tartozó tankot? Vagy csak utána adhatom el, ha megvettem a következőt? Szeretném a dw2-őt eladni helyette pedig a következő szintű Kv1-et megvenni, most gyűlik össze az Xp, de a legénység az kellene a DW2-ből.
-
törölt tag
válasz
Viktoár #97033 üzenetére
Elég nagy szenvedés tigerig eljutni a HT ágon. Amíg nincs kimaxolva az adott tank, igencsak nagy a szopás. Ez alól kivétel a dw2, az kimaxolva is egy hulladék.
Már nem sok, kb 60000 xp-re vagyok a hőn áhított tigertől és ahogy látom, meg fogok szenvedni a vk36.01 H-val is. Egyfolytában t7-t8-ban vagyok, ott pedig a jelenlegi ágyú vicc.Csak csiklandozom az ellenfelet.
Még pár csata és meg lesz a 8.8-as, az talán egy picit segít rajtam. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #96844 üzenetére
Most vettem meg a kisebbik 75-ös ágyút a vk30-ra. Az első csatában összejött egy pár érem.
A penje egész jó, ez kell nekem.
Sajnos a legények még nincsenek 100%-on, de ezeket már végigviszem a tigerig. Addigra lesz már bia, 6. érzék stb.lacibacsi: passz. Azt hittem, a dw2 és az utána következők csupa móka és kacagás lesz. A PZ III A nekem nagyon bejött és akkor azt gondoltam, hogy a többi mémet tankkal is élvezet a játék.
-
ballington
addikt
válasz
#84221696 #96825 üzenetére
DW2-t Én se szerettem az elején, de utolsó csatára meglett vele a tankász. Egy B2-vel volt egy szép f2f küzdelmem benne, egymásról pattogtunk. A gold elfogyott egy Matildára, így a B2-re már csak a weakpoint maradt az AP-val.
VK3001H bejövős volt, a maga tierjében az az átütés nagyon OP, 3601 nem jött be, bár azóta úgy tudom buffolták a páncélját. Tigris I és II is OK, csak lassúak.
-
törölt tag
válasz
jagada #96826 üzenetére
Nekem nagyon nem jött be.
A T29 megvolt és most már azzal megtanultam egy picit játszani, ami ugye rém egyszerű: testet eldugni, majd sunyiban lődözni vele. Ezután kezdtem el a tiger ágat és a dw2 nagyon megcumiztatott. Nem sikerült megtanulnom játszani vele. Még a vk30 is ott szopat, ahol tud. Egészen más játékstílust követel meg, mint a t29. -
rlazol
veterán
válasz
#84221696 #96784 üzenetére
ha tier 3-4ben gondolkozol akkor a panther-tigris vonalakat felejtsd el, mert a DW2 és az összes VK egy nettó borzalom. Az alsó két ágból a Leopard (T5) személyes kedvencem, a Pz III/IV egész tűrhető.
A TD vonalakon kiamalném a Mardert, a Stug-ot és főleg a Hetzert. A 38t és a Hetzer értő kezekben op.meunier - én szeptember óta vagyok prémfiókos és befizetés után volt már ilyen is olyan is.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Angel1981 #94607 üzenetére
A troll ágyúval mondjuk ez a "baj":
Ha papír tankba eresztem bele küldöm a holdra (DW2 tegnap is pislogott amikor egy lövéssel leszedtem szemből a maradék 348 HP-ját) Márpedig mostanság nagyon sokszor teszi az MM az M4-et top tier-be vagy max 2-3db 6-os tank közé. Olyankor meg elkap a gépszíj aztán nem kerülöm meg. Kinéz...aztán PUKK.
Lehet, hogy egy flank-re alkalmasabb - szeretett Cromwell - alkalmasabb lenne erre a célra.Visszatérve az M4-re: Megtartós! Amikor a T1 semmibe vesz és az oldalába csapom a 300-at, széles vigyor húzódik számra.
Biztos nem adom el.
Easy8-nél is szokás a repeszromboló használni vagy a nagyobb átütésű, csipegetős ágyúval lesz hatékonyabb? -
ballington
addikt
DW2-t Én se szerettem, de a pancéljára lehet hagyatkozni. Saját szintjén elég jó. Az utolós meccsén azért meglett vele a tankász.
A VK3001H meg egy nagyon jó tank, nem az az igazi heavy, de az ágyúja nagyon jó. Saját tierjében a 150+-os átütés bőven elég, még Tier7-ben is megállja a helyét. Nagyon szerettem. Amit utáltam, az az utána lévő VK 3601, ami nem nyújt túl nagy előrelépést a 3001H után. Majd csak a Tigris I. -
Greentea
senior tag
Elkezdtem újra az E50M ágat, DW2 és a VK30.01H-n sikeresen túlszenvedtem magam (utóbbi számomra inkább szenvedősebb volt), most a VK32.02M-nél tartok, amitől reméltem, hogy megkedvelem de 10 csata után, fullosan azt kell mondanom, hogy utálom... Állandóan Tier 8ba dobál be, de Tier7-ben is megszenvedek vele, (Cromwell ágyúja papíron gyengébb átütésben de mégis érzés alapján sokkal gyengébb a VK..) Tehát nagyon nem jött be.
Tesztszerón kipróbáltam az E50-E50M-et eszméletlen jó köröket tudtam velük menni.
Akiknek megvan, Panther-Panther2-nek a játékstílusa hasonlít ehhez a VK-hoz? Panther-rel a campeléseket még kibírnám, de ha ez folytatódik a P2-vel is akkor szerintem hagyom az egész ágat és folytatom az orosz-kínai medeket. Szeretek elöl menni. -
jr1994
addikt
válasz
Szepi1979 #85939 üzenetére
Nagyrészt egyetértek, bár a mostani T67 azzal a szörnyű lassú toronyforgással már nem igazán jön be, meg T-34-85-tel nagyon rég játszottam, arra nem igazán emlékszem. De a többi az én listámon is ott van.
Részemről:
Tigris! Még a T29-nél is jobb, örökre megtartós tank
KV-2 kályhacső + repesz
KV-1, T-150
IS-7
Jagdpanther, Jagdtiger, Jagdpanzer E 100
AMX 13 90, Bat Chat
Centurion 7/1AMX 40, DW2, M3 Lee, Churchill VII
Sajnos van még legalább ennyi tank amit meg szeretnék szerezni de így hogy nem próbáltam őket nem tudok róluk érdemben nyilatkozni (T-54, Leo1, 50M, E5 - ez mondjuk hamarosan meglesz)
-
rlazol
veterán
válasz
Chris0321 #83758 üzenetére
a med és a heavy vonalakról beszélek.
Én végignyomtam kezdőként, tapasztalatból beszélek.
A Leicttractor nem ellenfél egy csomó tanknak, amivel szembe jön: T1, T18, Otsu...
A Pz II-ről nem sok emlékem van, a Pz IVA, Pz IIG még saját tierjében se valami nagy szám, a felett gyönge és védtelen. A Pz IVD a PzIII és a PzIIIA semmivel se jobb, csak utóbbit folyamatosan berakja spotternek magas tierbe, ami nem épp kezdőnek való mulatság.
A 30.01H ágyúja csak papíron jó, a valóságban -mivel ott még nincs az embernek igazán tökös legénysége hozzá - pontatlan és gyönge. A IVH már használható, de mivel páncélja annak sincs sok, pályaismeretet igényel.
A DW2-t sokan a játék legrosszabb tankjának tartják. Nekem nincs összehasonlítási alapom a többi pályázóval, de a 35,56%-os a WR-em vele 136 csata után tomatoként. Minden más tankom bőven 40%, többnyire 45% fölött van ugyanabból a korszakomból is. A kivétel még a PzIIIA a már említett okokból.
A VK sorozat minden tagja (kivéve a 3601H-t) papír. Tier 5-ig az összes ágyú kb szar, tier 6ban kezd jó lenni a dolog, és tier 7-től lesz igazán jó.
De a Pantherrel akkor is óvatosan kell játszani, jó pálya-, és gépismeret kell hozzá, mert elsősorban csipegető sniper.Blue Eagle: ami h1mpi már mondott, kiemelném: Ha jelszót változtatsz és ha megadod a telefonszámod összesen 400 goldot kapsz. Ezen felül szoktak lenni különféle promóciók, néha küldetések amivel szintén lehet aranyat szerezni. Prémium tankot akkor vegyél, ha már stabilan látod, melyik vonalon mész. Ezek legénységképzésre és kredittermelésre valók, előbbi okból hasznos, ha a vonalat amúgy is nyomod.
-
Micsurin
nagyúr
DW2-vel lehet akármit is kezdeni a halálon kivül ? 50/75 cső mindegy melyik van fennt , mindenki 200-at lő belém , nincs szinte páncélja ennek a szarnak
Lehet ezzel bármit is kezdeni ?
-
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #80671 üzenetére
"Nem állítom, hogy sokszor fordul elő, de túl gyakran ahhoz, hogy véletlen legyen. És rendkívül idegesítő dolognak tartom."
velem ritkán. vagy lehet, hogy nem, csak leszarom? nem szoktam olyan dolgokon idegesíteni magam, amin nem tudok változtatni."És hány csatád volt akkor összesen?"
1500 csatánál csatlakoztam jelen fórumhoz, akkor mutattatok rá, hogy még noob tomatonak is gyenge vagyok. Azóta igyekszem tudatosabban fejlődni, játszani. Akkoriban Pantherem volt, és már abban is 500+ csatám, viszont 3-4-5 killes top sebző csatám jópár tankkal volt addigra - IVH, DW2, 30.02.M....
Szóval 1000 csata alatt is csináltam jócskán első, másod osztályt - ászt nem. -
dfsz34
őstag
Ez a tank,
szintén súrolja a fájdalom küszöbömet. Nem mondanám jobbnak, mint a dw2. Talán majd a konisch replika ágyúval jobb lesz, meg nagyobb motorral meg nem 75% legénységgel. Legalább valami kicsi páncélja van. A végén egy afk kv1 megadta nekem az ászt. Csak az vigasztal, hogy eldöntöttem, mégis a tiger irányába megyek, az meg egy jó tank.
Tényleg ha egyszer megérteném azt, ha foglal valaki és elég kritikus a helyzet, jobb lenne befejezni, akkor miért ugrál ki a fedezékből? Esetleg lő egy sebzőt, de inkább az a valószínű, hogy az ellenség szépen meg vagy kilövi és reset.
Map: Ruinberg VK 30.01 (H) 5 085 (x3 minden nap az első csatáért) 33 033
Csatában elért Achievement Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 5 085 Javitások: 2 000 Lőszer: 7 140
Teljes: 23 893 WN8: 4 060 (100) -
dfsz34
őstag
válasz
KaLeun #76345 üzenetére
Nektek mindig az az OP, ami titeket kilő
Serb mondta talán, hogy a játékosok döntő része az első tárat nem tudja kilőni belőle, de mindegy is, úgysem értitek ezt meg soha...
Adok neked további muníciót az elmélkedésre. Marhára unom már a dw2, de ennek a tanknak kiváló arany lőszere van, 130-as átütéssel. Igazából nem is kerül sokba, 10-12k mínuszból megúszok egy átlagos csatát és kb 10-15 csata után már tovább is léptem. Nekem 200-300e kreditet megér a nyugalmam, mert arany nélkül egy rettenet ez a tank.
Na a lényeg, a DW2 OP OP OP, ha aranyat használok benne. OP. Tedd fel a listádra
A legutolsó köröm vele, ászos körben több arany lőszer fogy értelem szerűen.
Map: Arctic Region Durchbruchswagen 2 877 17 237
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 877 Javitások: 1 534 Lőszer: 34 270
Teljes: -18 567 WN8: 6 312 (100) -
dfsz34
őstag
válasz
zsolthee #76048 üzenetére
A 8-as foch-nak még a hátsó részén az a bazi valami is meglőhető. Ami a nagy gyengéjük, hogy az oldaluk nagyon gyenge, szinte minimális szög és rálátás is elég és meg lehet lőni. Ha teljesen szembe tudsz vele állni, akkor jól pattint vagy nyel, bár az alja és a tetején a két gyenge pont meglőhető. A többi része az elejének viszont nagyon jó. Gyorsan is forog, mozog.
A foch-ról olvastam egy időben, hogy a leggyengébb tier9 TD tank. Az ágyúja miatt főleg. A fene se tudja, ahogy látom, nekem nem kéne. Az egyetlen érv mellette az F155 lenne, de azt meg kicsit túl nerfelték és már nem véletlenül lett ritka tank (korábban hemzsegtek a tier10 csatákban). Szóval ezt érdemes lenne átgondolni szvsz, főleg ha nem akarod az F155-t.
Más, azt nem bírom megérteni, hogy miért mennek előre, mint a faltörő kosok a játékosok a végjátékban. Ugye az van, hogy hiába ismerjük az ellenfél pozícióját, aki támad egyértelmű hátrányban van, hacsak nem koordinálja a támadást, ami randomban gyakorlatilag lehetetlen. Olyanra is gondolok, hogy pl most nyomtam a csoda dw2-vel és maradt egy ellenfél m3lee, meg egy arty. Nálunk egy b1, egy sötét bunkó arty, aki utána afk is lett, meg én. 2 dög lassú tank. A pálya cliff és oldalt a kempelő helyen az egyik ház mögött volt az m3lee, aki előtte már top gun-t lőtt össze a sok nyomorultból, aki próbált előre rohanni.
A helyzet nem tűnik rossznak, de a B1 (sötétzöld játékos, tier10 tankokkal, érthetetlen) ugat a chat-ben, mondom ez meg fog indulni, amilyen hülye. Igen, meglódult, a ház oldalán kis sidescrap trükközés, de az utolsó esély miatt maradt 1 hp-ja az m3lee-nek. A dög lassú dw2-vel próbáltam úgy helyezkedni, hogy rálőhessek az ellenfélre, de a b1 még arra sem figyelt, hogy ne álljon már be úgy, hogy takarja az m3-t az én irányomból, totál amatőr idióta. Az ellen arty kiszedte.
Na és innentől fejvakarás, hogy mit lehet csinálni? Csináltam, amit lehet, a semmit, egy bokorban vártam, vártam, vártam, egyszer csak megérkezik az ellenfél artyja, kilövöm nagy nehezen. Na vajon, honnan fog jönni az M3? két irányból jöhet, beállok merőlegesen, hogy a legkevesebb utat kelljen megtennie a toronynak, de nincs szerencsém, kiszed, utána az afk artyt is.
Rám ír a hülye b1, hogy irgum burgum, miért nem mentem ide, meg oda, meg miért nem abból az irányból vártam az M3-t? Ja, ha meg onnan várom és a másik irányból jön, akkor megint én lettem volna a hülye. Megkérdeztem tőle, hogy tier10-ben is így előre rohan a végjátékban és agyon löveti magát? Válasz nem érkezett...
Ezek a nyomorultak foglalnak, amikor nem kéne, nem foglalnak, amikor kéne, előre rohannak, amikor nem kéne, nem mozdulnak, amikor pedig kéne, beállnak az ellenfél elé, amikor nem kéne (lehet, hogy sikerül meglőnöm az ellent, ha nem áll be ilyen phasz facehug módon), nem állnak be az ellenfél elé, amikor kéne stb stb stb
Tényleg a másik dolog, amit soha nem értek, de ezt már nem vesézem ki, hogy mi a büdös francnak kell belemászni az ellenfél arcába olyan tankokkal, amikkel ezt abszolút nem érdemes? Ha egy E75 belemászik az arcomba, azt megértem, mert nem bírom hol meglőni, de itt most nem E75-ről beszélünk, minek kell belemászni az ellenfél arcába ilyen szutykokkal, mint a B1, hogy mozdulni se lehessen? ez egy akkor noob idióta taktika, hogy elmondani nem lehet, mégis (na jó, talán nem a mégis, hanem az ezért a megfelelő szó ide
) állandóan ezt látom.
-
Stunts666
őstag
válasz
dfsz34 #75921 üzenetére
En a tiger p fele mentem eloszor. Nem bantam meg, mert a vk 30p a kedvencem. Ezzel megyek a legtobbet, hiaba van 3 tigrisem meg egy e75om. Viszont elkezdtem a medek fele haladni, ezert elkezdtem a dw2 agat, ami nekem egy szenvedes.
Az Indienes ag egy kicsit baratsagosabb.
-
dfsz34
őstag
válasz
Stunts666 #75920 üzenetére
Már kifejlesztettem a dw2-t, mert amúgy is tervben volt nálam a második német med ág kifejlesztése, úgyhogy így két legyet egy csapással. A leopard1 már ki van fejlesztve, de az akcióban akarom megvenni, addig szerintem van annyi időm, hogy használom a jól képzett legénységet és azon az ágon kifejlesztem a tiger2-t.
A tiger-t majd valamikor kifejlesztem, mert azt hiba lenne kihagyni, de most átugrom a med vonalról.
Mentem egy kört a dw2-vel, de annyira nem rossz, mint a híre. Ok, ilyen matilda meg társai csak arannyal lőhetőek, de ugyanez az ágyú tier3-ban egy katasztrófa, ezen meg elmegy kategória.
-
dfsz34
őstag
Kirakta FTR a véglegesnek tűnő küldetéseket.
Már kezdem is az E100 meg a WTE100 ágakat
Négy típusból elég megcsinálni, nem kell az ötödik. Szóval nem kell szenvednem az artyval, esetleg ha összejön az fv304-el, akkor örülök, ha nem, akkor nem.
Nehezek, de reálisan teljesíthetőek már ezek a szintek.
Most nézem, hogy meg lehet azt csinálni, hogy a med ágon haladva kifejlesztem a Tiger2-t, csak sajnálnám kihagyni a tiger-t, de lehet, hogy mégis ezt választom, mert med legénységem van már egy komoly. Viszont akkor a dw2-vel kell szenvedni egy darabig
Na mindegy, napi duplákkal átviszem.
-
Angel1981
veterán
Az egy heavynek cimkézett TD, legfeljebb T5-ben menj vele az első vonalba, és forgasd a testét, úgy azért tud időnként pattintani, illetve a láncával lövést elnyelni.
8 fokos a depje, ezzel már lehet hull downolni, a tornya szemből időnként meglepően erős.
A Waffe pedig istencsászár ágyú, nem is emlékszem rá, hogy valaha töltöttem-e prémet bele, úgyhogy igen, ezt össze sem lehet hasonlítani a DW2-vel!
#72475 Bingisz: akkor felejtős, egyébként érdekelne, mert húzom az angol medeket.
Szerk: mondom, ne menj vele első vonalba, legfeljebb végszükség esetén!
A KV-1 egy vérbeli közelharci tank, ez meg egy mesterlövész, persze, hogy közelharcban nem sok esélye van ellene - bár ezzel az ágyúval még a beforgatott KV-1-et is szét lehet lőni. -
h1mpi
félisten
Hát ez a VK 30.01 H is egy rakás sz*r. Olyan papír az eleje, hogy sírok. Valaki azt mondta, hogy a DW2 után már mekkora király ez az ág. Hát nem.
(#72747) ddt500hu: tiszta sárga van vagy 50 mm. Nincs egy erős pont a tankon. Jól meg kell dolgozni a Tigris II-ért
A VK 36.01 H-val mentem pár kört egy haverom accán, az egész jó kis Heavy.
-
h1mpi
félisten
Reménykedtem DW2 után nem kell free xp. Hát a következő tank első 3 ágyúja is kuka...
-
h1mpi
félisten
Olyannal találkoztatok, hogy nem tudom eladni a tankot (DW2). Szokás szerint beírom az árát, rámegyek az elad-ra, kiugrik a garázsba és ott a tank még mindig. Nem tudok szabadulni ettől a szánalomtólBarakk probléma volt ,de nem írt ki semmit...
-
h1mpi
félisten
Azért a WG-nek el kellene gondolkoznia ezen a DW2-en, hogy mit akartak vele. Szitu: Matilda T4-es med ugye szembe áll, nem tudom még megsebesíteni se (goldal). Majd forog és még mindig nem. Majd kilő, mert leláncol. Kedves WG, nehogy már egy Heavy tank goldal ne tudjon kilőni egy medet, még ha a Matilda is.
Gyorsan kivenni ezt a sz*rt a játékból vagy csúnyán buffolni.... -
Diarmand
senior tag
válasz
Angel1981 #64281 üzenetére
Mit akartok én tök jól elvoltam a DW2-vel. Igaz az ultraszar ágyúja miatt arannyal kellett sokszor etetni, de mivel nem rakhatja T6-ba, arany meg csak T5-be kell, nem olyan rossz az. Én elvicceskedtem vele. Na de ami utána jön... attól hullott a hajam marékszámra. VK3001H. Nincs olyan isten, hogy még egyszer beleüljek.
-
Diarmand
senior tag
válasz
scyllarus #62125 üzenetére
Ez a specialitása a DW2-nek
Ha darálni akarsz, akkor kénytelen vagy jó sok aranyat betárazni, mert már egy másik DW2 is megszopat a normál lőszereddel ha szemben áll, de a skótok döntött páncélja is sokszor kiröhög. Baszki egy A20-nak jobb ágyúja van, mint ennek heavy létére
Ez az a tank, amivel nem szégyen goldot lőni, szal gyere csak a Matildáddal -
dvids
aktív tag
válasz
Simulacrum #58884 üzenetére
A 3 legrosszabb?
1. VK 30.02M - valószínűleg valójában messze nem a legrosszabb, de ezt gyűlöltem a legjobban, hatalmas csalódás volt.
2. DW2 - egy tank, aminek semmi pozitív tulajdonsága nincs
3. AMX40 - még megvannak az emlékeim arról az időszakról, amikor tán tier 7 (vagy 8?) ellen is bátran pakolgatta. -
Švejk
őstag
válasz
Bad Pritt #44329 üzenetére
Akkor a Cromwell hasonló mint a T34-85. Konkrétan azzal a Tier VII-VIII meccseket imádom igazán, amikor nem kezelnek szereplőként, és lehet oldalba támadgatni a tigriseket.
Köszönöm, meg vagyok győzve, holnap elkezdem húzni az angol ágatMogyesz75
A Panther is tetszene. Ha. Ha nem lenne ott a DW2. És az utánajövő 30.01 H se egy leányálom ha jól tudom. És ez erős érv.
-
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #43986 üzenetére
Bocs, megint lejárt!
ÁHÁÁÁ! Értem!
Akkor irány a tech tree, DW2 kifejleszt, megvesz, aztán irány a shop, és venni bele 3000 gold ammot!
Jól gondolom?Komolyra fordítva; továbbra is a T5-T6 heavykkel szeretem a legjobban a játékot, és ahogy elnézem, PONT azok vannak a lista legalján, amiket szeretek, és hozok velük vagy 1500-as WN7-et;
VK 3001 H, BDR G1, Churchill I, TOG, Churchill VII, ARL 44.
Akkor, ha jól értem, ha ezekkel a jövőben is jól fogok játszani, akkor viszonylag magas WN8-at fognak produkálni, igaz? -
mcwolf79
veterán
Atyaúristen
Ez a DW2 mekkora egy ipari hulladék. Ilyen szar tank nincs még egy ebben a játékban -
Mister_X
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #41703 üzenetére
Hát... az gáz, mert elvileg csak ennyiben tér el Lorraine két ágyúja és azért ezen a szinten 2600XP sok, amikor 3400-ba fog fájni a következő szintű arty. De mondjuk elég nagy a lőtávja, nagyot is csap, de lassú, lassan tölt, lassan céloz. De amikor KV-1-eket terrorizálok vele meg DW2-ket és TD-ket lövök ki, az elég mókás
@Sasori18: ez lehet elsősorban a Mopay hatásköre és nagyobb az esély, hogy tudnak ott magyarul is. Bár én kinézném mindkettőböl, hogy valami papírt is akarnak (mopay és WG is), azaz a számlán ott kell majd szerepelnie a tételes részletezésnél. Ha feltöltős vagy, akkor elvileg besétálsz a szolgáltatóhoz és kérsz egy listát - hogy ennek van-e külön díja, azt nem tudom. De írhatsz a WG-nek is, ott csak ki tudják deríteni, hogy volt-e hívásod a mopayhez.
-
scyllarus
veterán
válasz
nyunyu #41293 üzenetére
A btit TD-kben az a jó, amikor szembe jön a Vörös Hadsereg, és 150 lepattanót lőnek a frontodra
Az ARL akkor is jó tank. Igen, hajlamos pattogni 212 pennel is néha, de még mindig jobb az eleve 175 penes orosz ágyúknál, amik legalább annyira pattannak, ráadásul még pontatlanok is, 1000 kredites lőszerrel.
B1-gyel ugyanilyen sztorim van
A DW2-őt általános utálat övezi, tényleg vacak, Matildával gyilkolászom őket rendszeresen. Hálistennek, nekem is kimaradt.
T1HT, M6, KV-1, KV-1S, T-150 tényleg mind nagyon jó. Az M6-ra nagyon kell a nagy ágyú, addig szenvedős kicsit, de ez a többire is igaz valamennyire. A T-150 meg a személyes kedvencem, nem csak kezdőként, a 27k csatás barátomnak is örök favorit -
nyunyu
félisten
válasz
Mister_X #41279 üzenetére
Egyelőre hanyagolom a heavyket, mert mint kiderült, nem az én stílusom, B1-el is inkább közelharcban tudok érvényesülni (megsemmisítettem így már Hetzert és DW2-t, közvetve meg KV-1-et is
), kemperkedni nem igazán tudok - mondjuk azért néha jó Howitzeres M2-vel a Karelián kövek mögé bebújt könnyűtankokat kiszedni...
Ne a B1 alapjan iteld meg a heavyket.
Az egy lassan vanszorgo krumpli, eggyel kisebb medeket is alulmulo csuzlival.
Nem szimplan francia, hanem annal is rosszabb.Emlekszem, amikor az asz kort mentem vele, szembejott egy masik B1, aztan fel percig egymast lottuk 50 meterrol.
Aztan az dontott, hogy en tudtam, hogy hova kell celozni, igy "csak" minden masodik pattant le rola.Keress tetszoleges masik heavyt, bar a tobbek szerint a DW2 sem igazan hasznalhato.
Szerencsere az nekem eddig kimaradt.KV1, T1HT ugyan teljesen mas stilust kepvisel, de a maga modjan mindketto nagyon jo.
Ahogy utanuk a sport KV, meg az M6 is.
Mondjuk sokan inkabb a T-150-et szoktak javasolni a kezdoknek, mert az konnyebben jatszhato, mint a KV1-S.(Nemetbol Tiger volt a legkisebb heavym, VK3x01H-val meg medkent jatszottam, igy azokrol most nincs velemenyem.)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Remus389 #41222 üzenetére
Egyelőre hanyagolom a heavyket, mert mint kiderült, nem az én stílusom, B1-el is inkább közelharcban tudok érvényesülni (megsemmisítettem így már Hetzert és DW2-t, közvetve meg KV-1-et is
), kemperkedni nem igazán tudok - mondjuk azért néha jó Howitzeres M2-vel a Karelián kövek mögé bebújt könnyűtankokat kiszedni...
Ellenben a kínai M5A1 Stuartot egész megkedveltem. Ez is a haveromnak köszönhető, akivel platoonban segített XP-t farmolni. Sacred Valleyen 990XP-t kaptam hárommal beszorozva és tökre élvezetes volt megadni a kegyelemdöfést a lesebbzett Jagdpanther 2-nek meg idegesíteni a sok lomha kempelő tankot lánctalp sebesítéssel. Aztán jött egy E25 és végett vetett a jó hangulatomnak, de addigra már 2:11 volt az állás.
Aztán hirtelen felindulásból vettem egy kevéske aranyat, váltottam pár XP-t (így is maradt rengeteg átváltható meg arany is) és kikutattam a Type T34-et. Aztán jól pofára estem, mert eszembe nem jutott, hogy ezért ezüstöt is kérnek
Megéri golddal megvenni a 100-os legénységet vagy elég a 75 és onnan feltornázni? Beszéltek itt néha képességekről, ezeket hol látom?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Remus389 #41161 üzenetére
Ócska? Az nem elég jó kifejezés... Legalábbis a B1, a Renault FT, D1 és D2 legalább jó volt a maga nemében, ha nem kellett hegyet mászni. Ellenben a B1-gyel se tegnap, se ma nem tudtam még nyerni, sokszor érzem is, hogy nem az én hibám, amikor vereség ellenére is 350-400XP-ket kapok... Sacred Valleyen is sikerült kinyírnom egy Hetzert meg DW2-t, olyan büszke voltam magra, erre nem kilő egy anyaszomorító Pzkpfw. 1 C?
Sebaj, addig is farmolom az elitekkel az átváthatót, ha nem jönne össze tizedikéig a 16k XP...
-
emre
veterán
Egy ismerősömnek kellene kis segítség.
Most indulna el a német heavy ágon hogy merre érdemes.Én a Pz2 > DW2 vonalon gondoltam a tigris felé, de nem ismerem ezeket a kis vackokat.
-
M5A1-el kilőttem egy DW2-t 1v1-ben, szegény azt se tudta mit csináljon, sebzett összesen vagy 100-at.
-
dorka16
aktív tag
válasz
diegho #29502 üzenetére
Én pontosan értem. Az a baj, hogy te nem érted.
Elmondom én, hogy értelek aztán majd kijavíthatsz.
Jön egy újonc, noob vagy kezdő esetleg átlagos játékos és megfogalmaz egy véleményt. Pl. rakjunk T32-re csigát vagy valami mást. Erre jön diegho és jobb esetben elsőre még normálisan fogalmaz véleményt de az biztos, hogy legkésőbb a második hozzászólásában már előkerül a 30 000 csatája meg a 3000-es WN7 és, hogy ő mennyi időt szánt arra, hogy megnézze a DW2-es gyenge pontját.
Persze valamelyest megértelek hiszen engem is zavar amikor az újak(bármilyen témában nem csak a wot-ban) megpróbálják feltalálni a spanyolviaszt. De csak valamelyest.
Mert lehet, hogy a fickó campelni szeret (több tucatszor kifejtették itt nekem, hogy mindenki úgy játszik ahogy akar) és ahhoz biztos jó a csiga. Lehet, hogy nem lesz vele olyan jó játékos mint te de lehet, hogy nem is akar az lenni.
Te nem tanácsot adsz hanem leugatsz mindenkit.
Ezt berakhatnád aláírásnak mert ez vagy te: "Szerintem meg a rossz játékosok ne próbáljanak poénosan beszólni senkinek, mert csak magukat járatják le." Ezzel ki is állítottad magadról a bizonyítványt.Most magyarázhatnám még hosszasan hogy milyen is lenne az a stílus ami nem nyitja ki a bicskát jóérzésű ember zsebében de hát szerencsére ez csak egy játék úgy, hogy csak annyit mondanék: Te egy super unicum játékos vagy aki azt hiszi, hogy ez jelent valamit és mellékesen még bunkó is.
Ajánlom magamat.(#29501) Bingisz Jobb ha tudod az értékük hasonló. Nem éri meg, hogy bunkó legyél.
(#29504) patrikgtaivs Képzeld poén volt.
Az mondjuk tényleg komoly problémákat sejtet emberi, agyi, szellemi, érzelmi stb. szinten, hogy egy tök átlátszó tréfát van aki komolyan vesz.
-
válasz
Drenadar #28021 üzenetére
Light tankból bőven elég volt a Pz III A...
Néha volt jó kör, de az esetek többségében mennek 1 kupacban előre a nagy tankokkal aztán csinálj valami értelmeset.
(#28022) Enzolord: nem sebesség kell, de a DW2 alapból hárommal ment, ha volt a pályán egy vakondtúrás akkor már megijedt és csak féllel ment.
(#28023) PAtr0n: Ugyan már, lehet hétfőre megunom.
(#28027) [HUN]Dani: Pedig reménykedtem egy 50%-os garázs slot leárazásban.
-
-
Angel1981
veterán
válasz
KisApám #27270 üzenetére
Összesen 7 tankot sebeztél meg, ebből 5 frag lett a tiéd végül, ez még bőven tűréshatáron belüli, sőt, még szerencsés is - persze Master medál pusztán szerencséből nem lesz meg senkinek, ezt nem vitatom.
Szerintem egy hulladék a DW2, ellenfélnek jó, mert esélye sincs - legalább is én ezt tapasztaltam! -
.mf
veterán
válasz
vendingo #21655 üzenetére
M3Lee már csak ilyen
Engem is annyira idegelt, hogy a végét inkább már free xp-ből fejlesztettem a következőknek.
Utána viszont az M4 a 8.x-es HE nerfig a játék egyik legjobb tankja volt. -12°-os kitéríthetőség, gun mantlet, ami ilyen szögben tier6-ot is tudott pattintani, jól mozog, nem annyira gyúlékony, mint pz4 és míg pz4-et oldalról gyakran 1 lövéssel ki tudtam lőni, ebbe 2 kellett vagy akár 3.
A nerf óta gyengébb, de még most is elég jó, még mindig megvan. Stug oldalról-hátulról továbbra is 1 lövés. T49 testre szemből is oneshot. T1 heavy hátulról kapott már tőlem 465-öt, nézett is. Nerf előtt szedtem ki vele fullextrás ARL44-et is (tornya oldalának 30-as páncéljába kapott 3-at, első már levitt 410-et)Német oldalon sem olyan vészes, főleg ezzel az új 3002M-mel, ami nagyon jó lett. A Pz4-re is lehet derpet tenni, abban szoktam a magasabb medekhez húzni a legénységet. Az új DW2, 3001H-t nem ismerem, de nem tűnnek jónak. Panther sniper, kicsit sebez de pontos és jó az átütése; közelharcra viszont alkalmatlan, lassan fordul a torony és kicsit sebez. Panther2 nálam sötét ló, visszalépés, ágyú ugyan nagyobbat sebez, de alig jobb pen, pontatlanabb; s a tank sem túl mozgékony, páncélja pedig tier8-ba kevés. Várom, hogy túl legyek rajta. Az E50 és E50M nagyon jónak tűnik, bár pont most nerfelték kicsit őket is.
Másik vonalon 3002DB nyögvenyelősen indult, de utána ráéreztem, bár nem kedveltem meg: a többi némettel ellentétben agresszív flanker, facehugger. Utána Indiennek van gun depje is végre, egy jó mindenes, sniper mellett elég mozgékony flankelésre, ágyúja is kellemes. Ma volt egy tier9 meccs, mindkét oldalon 1-1 Indiennel mi voltunk top dmg és xp. Leo proto pedig jelenlegi kedvencem, mióta megvan az ágyú és torony rajta, 2.5-3k dmg-es körök az átlag, nem ritkán 5, de időnként 6k is. Mint a Hellcat, kicsit bokorban lapulós, ha spotolnak neki vagy spotolsz magadnak de még nem látnak, a tier10-es ágyúja alapból APCR-rel szinte bármit bedarál. Ma szemből T30-as tornyát is belőttem a gun mantlet mellett. Ha viszont meglátnak... még a Batchatnél is papírabbMinden lövés ammorack, néha fel is robban. Most Safe stowage perkkel már csak minden második ammorack
Szovjetjeim nem voltak, arról csak ellenfélként tudok. Jó flankerek, bár ezek is kicsit sérülékenyek; T-54 durva jószág, az nekem is kéne.
Angoloknál a Cromwell nagyon jó: gyors, mozgékony, jó ágyú; viszont páncélja nem sokat ér, és minden lövés modul vagy legénység. Cromwellt megtartottam, tovább nem is mentem, mert a Comet visszalépésnek tűnt (lassabb, míg ágyú majdnem u.a.). Állítólag a Centurion fejlesztett toronnyal nagyon jó: tornya szemből nagyon pattogós és jó a gun dep. Sajnos garázshelyem már nincs rá....
-
Skyhunter
őstag
Úgy látom nem kell itt kapkodni, az új DW2-vel 5 perce állok csatára várva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max