Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Valami karakterkódolásos bibi lesz, bár nem értem miért nem jó, mert az oldalad kódolása is UTF8-ra van állítva, tehát rendesen meg kellene jelennie az ékezeteknek ha a fájlt UTF8 BOM nélküli módban mentetted el és töltötted fel.
Esetleg kérdezz rá a weblapkészítés topikban, ott vannak a szakik akik az ilyen problémákat könnyedén megoldják.
-
sz.j
nagyúr
"...Kérdés: A "Folytatás" szöveg beírása előtt vagy után váltottál át UTF8 BOM nélküli módra?"
Mindkét variációt megcsináltam, eredménytelenül ...
Először ANSI-ban volt és a és az átírást követően váltottam UTF8 BOM nélkülire, ekkor rögtön jelentkezett a hiba, a visszavonással az eredetire álltam és ekkor átállítottam UTF8 ...-ra majd átírtam a szöveget.
A második alkalommal az eredetileg lementett loop-blog.php feltöltése előtt már átállítottam UTF8 ....-ra, megnyitottam, átírtam, a beállítást leellenőriztem, majd lementettem.Most újra megnéztem a FF-t és most már ott is hibásan jelenik meg ....
-
The DJ
addikt
Érdekes anomáliák
Ha feltöltötted a módosított 'loop-blog.php' fájlt akkor látnod kéne a változást. Lehet, hogy nem írtad felül a régit vagy nem jó helyre töltötte fel az FTP kliens. TC néha csinál ilyesmi. Rákérdezett, hogy felülírja-e a fájlt?
Esetleg próbáld meg újratölteni az oldalt ctrl + r-el. Ja és üríts page cache-et ha használod ott a W3TC-t.
A másik oldalra ránéztem és nekem Firefox-ban sem jelenik meg rendesen az "á" betű. Kérdés: A "Folytatás" szöveg beírása előtt vagy után váltottál át UTF8 BOM nélküli módra?
-
sz.j
nagyúr
Úgy ahogy írtad (UTF8 BOM nélküli kód) megcsináltam (azon a linken amit privátba adtam), de gondjaim vannak vele ...
A FireFox böngészőben hiba nélkül jelenik meg a "Folytatás" szöveg, de a Chrome-ban az "á" betű helyén valami egész más látható.
Szerinted mi lehet a hiba?Ui.
Azért azt is megjegyezném, hogy az előző hozzászólásomban lévő linkelt oldalra hiába töltöttem fel az átírt loop-blog.php-t, mert egyáltalán nem változott semmi, maradt az eredeti szöveg .... -
The DJ
addikt
Szerkesztened kell a "wp-content/themes/frontier/loop-blog.php" fájlt.
A 94. sorban lesz a lényeg:
<?php $frontier_continue_reading_text = ( get_post_type() == 'page' ) ? __('Read Page', 'frontier') : __('Read Post', 'frontier'); ?>
A 'Read post' és 'Read page' szövegeket kell átírnod, de ügyelj arra, hogy UTF8 BOM nélküli kódolásra válts át Notepad++-ban, főleg ha ékezeteket is tervezel használni a fordításoknál.
-
sz.j
nagyúr
Megint akadt egy problémám ....
A linkelt oldalon lévő "rövidített" bejegyzésnél szeretném a "Read Post" gomb feliratát magyarra átírni.
Tudnátok abban segíteni, hogy ezt hol tudnám megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BMW topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Robotporszívók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest