Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
junior11 #8217 üzenetére
Érdeklődni szeretnék, akik frissítettek tableten 8.1-ről W10-re, milyen az új rendszer tableten? Többször olvastam, hogy a 8.1 jobban volt használható, de konkrét dolgokat nem nagyon találtam, hogy miért. Nálatok mi a helyzet?
amik nekem visszalépés lett:
-win8.1-ben volt tablet verziós IE, szép nagy fülekkel, gesture-ökkel, teljes képernyőn futva
ezek most teljesen hiányoznak-nincs charm bar, ami helyette van az nem helyettesíti
ennek a hiánya nálam elég sok kellemetlenséget okoz:
-korábban teljes képernyős programot futtatva is könnyedén meg tudtam nézni az időt, elég volt csak jobb oldalról kicsit megpöccinteni
-meg kényelmesen be lehetett állítani a fényerőt is, most csak 25%-onként lehet, ami sötétben nem elég
pontosan beállítani a fényerőt csak a tálcáról elindítva a vezérlőpultban tudom, de mire odáig eljutok, már kifolyt a szemem
-a billentyűzetet is elő lehetett hozni a charm bar-on, most egy teljes képernyős programnál ha magától nem ugrik fel a bill, akkor nem lehet sehogy előhozni, csak ha ablakba átteszemezek kis apróságoknak hangzanak, de rendszeresen előjönnek, és elég idegesítőek lesznek egy idő után
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest