- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Steelmanus #25410 üzenetére
Eddig nem rossz a progi, nem tudtam, hol kell állítani a Windows frissítés utáni újraindulós mániáját a registry-ben, ami miatt korábban pampogtam, de így, az Mz Ultimate Tweaker-t működtetve és a változásokat a RegMon-nal figyelve jöttem rá, hogy a kulcs itt található:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU
Ezen belül NoAutoRebootWithLoggedOnUsersSzóval így a RegMon-nal együtt érdekes tud lenni.
Még arra nem jöttem rá, hogy ezeknek van-e gyakorlati haszna:
Launch Folder Windows in a Separate Process
Launch Windows Desktop in a Separate Process
Launch Browser Windows in a Separate ProcessMég egy kérdés:
van itt egy olyan pont, hogy "Reduce Check Disk Time To", és itt lehet állítani különböző értékeket.
Ez nem lehet, hogy azt akadályozza meg esetleg, hogy minden alkalommal ellenőrizze, hogy az egyes csatlakozókra nem került-e új eszköz?
Mert ha igen, akkor ennek kilövésével szerintem jelentősen lehetne csökkenteni a bootidőt.
Nem sűrűn csatlakoztatok új eszközt a portokra, de ha mégis, akkor legfeljebb felismertetem Eszközkezelőben!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged