-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
AnTomySm #16090 üzenetére
Frissites utan nem ment a catalyst, vagyis ment, de a menuk nem voltak elerhetoek...a microsoft-os driverel amugy magaban arra jo volt hogy kepet adjon...alapbol FHD felbontas volt.
lcd-n nem volt gond, a tv-n(hdmi) viszont pl lila volt a kep nehana meg kicsit tulhuzta meretezni kell mindig, ezt meg csak a vezerlobol lehet, tehat kenytelen voltam addig probalgatni a kulonbozo verziokat ameddig elfogadta!
az .inf fajlokat manualisan adtam hozza, 8.970.100.1100 [2013.04.29.] ment fel eszkozkezelobol kivalasztva! Ekkor jott a 13.1 legacy, es meg is voltam, az elozmenyek kb 1-2h szivas!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Rövid videón a Titan Quest II
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Napelem
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest