Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni nekem abban (remélem), hogy mi lehet a következő jelenség magyarázata. Memória csere volt a gépben, és gondoltam új memóriára csinálok egy WIN7 alatt elérhető memória diagnosztikai tesztet. Így is tettem, elindítottam, gép újraindult, de azóta csak tesztel egyfolytában és nem lép tovább, már próbáltam mindent de csak megy a teszt be is állítottam Alap teszt legyen 1/2 menet de mindig újrakezdi csak akár órákig is majd ha resetelek megint kezdődik újra ez a folyamat. Hogy lehetne ezt megszakítnai, vagy hogy el sem induljon már, újra betöltsön a WIN7 ? Korábban is csináltam ilyet, akkor megcsinálta 2 menetben a teszte, és újra betöltött a WIN ahogy kell na most ez a rész elmarad azóta
Előre is köszi mindenkinek, ha számít 775-ös ASUS lap 2 magos procival DDR2 memóval.Gondoltam arra, hogy csökkentett módban káne indítani, de azt sem nagyon tudom hogy kéne, mert F8-ra Boot eszközök jelennek meg
KÖszi köszi mindenkinek addig is fut a teszt iszonyat hibátlanok a ramok már 5 órás teszten vannak túl
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest