Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Egy program futtatásával kapcsolatban ütköztem megmagyarázhatatlan anomáliákba, erről részletesebben ebben a fórumban írtam.
Gyanítom megoldást a win7 működésében kellene keresni (új felhasználói fiók létrehozása előtt).
Annyit még hozzáteszek, hogy már fogalmam sincs mikor (probléma jelentkezés előtt egy MPC újratelepítésnél, vagy már utána), de rendszergazdaként(?), regedittel kigyilkoltam minden olyan registry ágat, amiben MPC-HC szó szerepelt...
Viszont azóta vagy ötször újratelepítettem már a programot.Van ötletetek a megoldásra?
Ha hibát követtem el a registry gyilkolászással és olyan kulcsot töröltem amit nem kellett volna, valamint ki van kapcsolva a rendszer visszaállítás, akkor hogyan/mivel (milyen programmal) tudnám a registry-t helyrerakni? Esetleg win7 telepítő lemez
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest