- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
Egy lenovo x120e notebookom van, win7 professional, OEM. A legutóbbi - tegnapi - windows frissítés után semmit nem tudtam elindítani, nem létező útvonal hibaüzenetet kaptam, akármire kattintotam (virusírtó, firewall be se töltött, de a rendszer egyébként felállt). Csökkentett módban visszaállítottam a rendszert, a firefox kivételével minden OK volt. Újra frissítek, de az eredmény ugyanaz. Ismét csökkentett mód, system, recovery, minden jó megint, kiv. Firefox, azt újra kellett raknom. Most itt tartok, frissítést ignorálom, de nem tudom, hogy hogyan tovább.
Létezik, hogy ez a frissítés tett be?
Ha igen, mi a megoldás? Mostantól soha nem frissítem a win7-et?Ja, legális a win 7.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest