Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz ErosenZold #44048 üzenetére

    SATA AHCI-t kapcsold be a BIOS-ban. Nekem régebben a Hitachi HDD-kre (NCQ-sak) nem lehetett IDE módban telepíteni a W7-et (de a Vista-t sem), egy ponton (talán a területi beállítások után) csak a szép zöld háttér ácsorgott és nem ment tovább.

    (Azért IDE módban akartam telepíteni, mert akkor nem kellett volna integrálnom az XP-be az AHCI drivert, de nem így lett :DDD )

    Laccoss #44046
    Esténként valamelyest lassul a net, de igazából az online játszásnál (mivel évek óta játszom azzal a játékkal) már tudom, hogy melyik szerverek, amik biztosan nem laggolnak még így sem. Nem 2011-es a játék, lehet, ha egy új játékkal szeretnék játszani a neten, ahhoz már kevés lenne, de ez nem fenyeget, mert abszolút nem érdekelnek a játékok (főleg nem ez a"szétlövök mindenkit" kategória (kivéve azt az egyet), max stratégiai játékokkal játszom, de sajnos annyi felesleges időm nincs. (Tegnap és mai csak azért van, mert az egyik iparosnak tegnap be kellett vinni a gyerkőcét a kórházba, aztán bent is fogták, és ma sem tudott jönni (lakásfelújítás a köbön zajlik nálam))

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák