Hirdetés

Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    Windows 7 problémám van, méghozzá a samba megosztással, a probléma abbol áll hogy nem minden fájlt enged láttatni vagyis nem frissíti autómatikusan a megosztást egy vagy bármelyik mappán belűl.

    A probléma pontosabb leírása: van egy program ami letölt egy mappába, ami meg van osztva a hálózatban, ha ebbe a mappába új fájlt tölt le a program akkor az nem látszik autómatikusan a megosztásban addig míg én manuálisan nem adom hozzá újra, vagy egy egyszerű másolás beillesztéssel nem másolom oda vissza a fájlt, ebben az esetben már látszik a megosztásban a fájl illetve akkor is amikor manuálisan hozzá adom a megosztáshoz, de ha nem csinálom meg valamelyik lehetőséget, akkor olyan mint ha ott sem lenne a fájl, ami nagyon zavaró mert addig a hálózatba kötött gépek sem látják az új fájlt , vagy mappát a megosztott mappában.

    Van valami lehetőség ennek a javítására, mert ez a hiba a Win Xp esetén nem volt vagyis ott autómatikusan látszódott minden új fájl és nem kellett bűvészkedni.

    Kérlek bennetek ha tudtok valamit segítsetek mert ez mindennapi problémám.

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Aktív témák