Hirdetés

Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz Sub-ZeRo #36661 üzenetére

    Igen, egy XP-s notirol kellett leszednem 24 Gb DJ-s cuccot, sajna meg nem tudtam venni egy kulso USB-s vincsit gyorsabban mentek volna a dolgok, most eppen procira gyujtogetek, szeretnek venni egy 4 magosat. Koszi a tippet, amugy eszembe nem jutott volna, mert ritkan hasznalom a pendrive-ot, de most jol jott.

    (#36667) Fire/SOUL/CD Ezt en sem tudtam, Koszonom a linket, mar lent is van a javitas a linket eltettem.

    (#36668) WonderCSabo Lehet hogy hardverfuggo a dolog, mert en is szembesultem vele pl hogy NForce-os gep gyorsabban irta a pendrive-ot mint a sajat gepem.

    (#36670) condemned80 Nem jo cserelgetni telepites utan a BIOS-ban a fajlrendszert, azt a telepites elott el kell dontened hogy mit hasznalsz es ugy hagyni. Termeszetesen lehet valtani, de a gyakorlat azt mutatja hogy nem hasznal az adatok epsegenek, es szerintem nem a sebesseg a fontosabb, hanem az adatok biztonsagos tarolasa.
    Keress ra a topikban az AHCI IDE csere vagy valamilyen ehhez hasonlo kombinacioban a szavakra kapsz boven linket, es telepites idejere nem tuningolunk. Remelem hogy meggyogyul a W7-ed, de ujra kellene telepiteni mert mint irtad meg mindig nem jo, vagyis randomszeruen hibazik.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák