Hirdetés

Aktív témák

  • Воланд

    titán

    válasz Kicker #34696 üzenetére

    Szeretem a 7a hibakódot, az ms szerint ez lehet hardver vagy szoftverprobléma, hardverproblémán belül memória vagy vga, szoftverprobléma belül meg driver vagy vírusirtó. Na ez kb az egész gépet lefedi. ;] Ilyenkor érdemesebb újrahuzni a rendszert, office frissítéseket én nem tenném fel, valaki már írta fentebb, hogy bizonyos frissítés kékhalált okoz. Ha az új rendszer is fagy akkor kezdeném el ellenőrizni a hardvert, memóriákat főleg.

    Sub-ZeRo: Én ezeken már meg sem lepődőm, valamikor teleszemetelem a rendszeremet mindennel amit el lehet képzelni, csak vírust nem engedek rá és semmi baja nincs, valamikor meg a szűz rendszer a második újraindítást követően megfagy. A legjobb az amikor ugyan az a vírusirtó egyszer kékhalált okoz, utána meg hónapokig nincs semmi baja. :DDD

    Colos1: Próbáld meg, hogy hanyagolod a catalystot meg a navot egy darabig, ha nem fagy akkor meg van oldva a probléma. CCC-t tedd fel nav nélkül, vagy fordítva, mert az is lehet, hogy a kettő nem jön ki egymással valamiért.

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Aktív témák