Hirdetés

Aktív témák

  • djyuri

    őstag

    Üdv

    hikomat kérdés...mert másképp nem tudom fogalmazni a problémát:

    Win7 64 bitem van...úgy 8 hónapja....kisebb-nagyobb összeütközéseim voltak a win7-el már,de ilyet még sehol nem láttam az életben:

    Egérklikkélési gondom van...igen van másik egerem is.másik oprendszerem is a gépen...Tehát kizárólagosan win7 64-em hibás.

    nem is tudom hogy fogalmazzak...néha(a napokban egyre gyakrabban) nem tudok klikkelni bizonyos dolgokra..de egy alkalmazáson belül...

    1.- pl totalcommanderben kezdődött...aki ismeri,annak nem kell bemutatnom a programot...a hiba csak a jobb oldali ablakában van...nem tudok néha mappákat megnyitni....mintha alt+tab nyomódna le,de úgy,hogy közbe úgy látszik,mintha a totalcommander maradna az aktív ablak,mert a tálca úgy is néz ki,de a totalcommander ablaka világosabbra vált,ergo tuti elveszi az aktív hozzáférést. Főleg mivel utána csak akkor reagál valamit a TC,ha visszaklikkelek az ablak bármely más részére,tehát a jobb oldalán lévő mappák kivételével bárhova. Ezt a műveletet nagyjából 5-10 szer ismételem utána megjavul egy darabig,...de ma már az első után inkább billentyűzettel lépek a mappákba jobb oldalt...stb

    2.- de ma már az utorrent-ben is elkezdte csinálni.... amikor rámegyek az állományok részre egy torrentnél..például,hogy kiválaszthassak a letöltések közül menet közben vagy éppen kihagyásra tegyek,akkor nem tudom az összes szűrési feltételt állítani...és ráadásul percről percre változik,hogy melyik klikkelésére nem reagál semmit. most pl tudom állítani a kész,%,proiritás szűrést,de 5 perce pont ezeket nem tudtam ás a többit igen.

    gondolom ennyi infó elég a maszlaghoz,mert ilyen hibát másnak nem tudok titulálni....

    köszönöm :R

Aktív témák