Hirdetés

Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz szabonagyur #25149 üzenetére

    Sziasztok!

    Akkor miert irsz be? Mellesleg a VLite programmal igenis rendesen szemelyre lehet szabni barmelyik W7 verziot, azt tudni kell hogy a WAIK nelkul nem is mukodik vagyis ugy mukodik mint egy grafikus felulet a WAIK felett. A WAIK letoltesehez pedig Validalni kell. Hogy miert mondom ezt, hat azert mert rohadtul idegesit az hogy pl a HP-be nem tesznek bele Group Policy Editor-t mert azt hiszik hogy az egesz vilag Kezdo es csak OK-OK modban mukodik.
    Az AHCI driverek a gyartok oldalain ma mar fejlettebbek mint a W7 beepitett es valahogy bele kellene integralni mert nem biztos hogy egy 2-3 terras vincsit korrektul fog lekezelni a W7 beepitett drivere, mert azt eppen nem latni sosem a WU-en.
    Ha valaki mondjuk 17 eve a windows vonalon nott fel van mar eleg tapasztalata majd a Vista ma a W7 szoval nem kell mindenkit butanak tartani az MS reszerel.
    Az is szokott mergesiteni, hogy mint egy csecsemonek ra kell cuppanni a WU-ra es varni a mannat vagy jon vagy nem, es ha jon akkor sem biztos hogy a sok millio gepen egyforman fog segiteni.
    Es vegere egy kis izelito hogy mikent pocsekolja a memoriat a W7. Barmelyik programmal meglehet csinalni - nalam pl ugy hogy 2 Gb memoria mellet neha nincs lapozofajl, de peldanak most csak a sakk programon mutatom be.
    W7 altal kezelt:

    W7 altal kezezelt de optimalizalt:

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák