Új hozzászólás Aktív témák

• baboss

őstag

Megvan,hogy miért csordogált a víz a tartályba, 15029 a Jet Plate volt eldugulva.Televolt szmötyivel valami lerakodás lehetett.Megszüntettem a CHIPSET és az SSD vízhűtését feleslegesnek találtam és nem is nézet ki jól,a csövezést is megbonyolította. Az alaplapi körön csak HF csatáikat használtam a jobb áramlás miatt.Egyedül a memória blokknál van 10/8as cső,de a LAING DDC 1T vígan elviszi a rendszert.A csatikat átfestettem mert régen nem gyári csöveket használtam és csak fogóval lehetett meghúzni emiatt nagyon sok helyen lekopott a festék és kilátszott a réz.
    A 2db tartály világításhoz beraktam egy fényerő szabályzót.A CPU plexi tetőbe gyárilag van 4 lednek 3-as furat,a DDC plexi tetőben csak 1 furat volt ami 5-ös, csináltam neki 4 db 3 ast.A plexi tetős memóriahűtőnek nem volt lednek furat arra is csináltam 4-et,majd beraktam egy kapcsolót a körbe így ki-be lehet kapcsolni a plexi tető világítást.Uv aktív csövet használtam és beépítettem egy uv neont amit szintén lehet kapcsolni.Az alaplapi kört egy tripla radi hűti , a ventiket a bios alól vezérlem hőmérséklet alapján pörögnek lassan vagy gyorsan attól függően milyen meleg a CPU.A VGA körön 2 db GTX480 van és egy MORA 2 hűti a pumpa szintén LAING DDC1 T amit az előlapi vezérlő mögé építettem be.Tartály egy Thermaltake Aquabay M3 át lett alakítva HF csatisra mert 8/6-os volt a csonk rajta és amikor ment a pumpa úgy csobogott mint egy szökőkút. ezt is megvilágítottam.Átrendeztem a kábelezést is,hogy valahogy kinézzen.Már csak a MORA 2 hűtönek kéne valami normális keret.
    Videó:[link]

Új hozzászólás Aktív témák