Hirdetés

Aktív témák

• Ghandi

aktív tag

válasz nyunyu #34361 üzenetére

Hiiiij szép pók! :D
    Két dolog jut eszembe most hirtelen.Elméletileg minden megoldható,de ez igy elég macerás.Szerintem ezt préselik egyben formára.Én is probálkoztam régen ilyen lemez hajtogatással,de mivel nem egy irányba áll minden láb ezért elég nehéz mindet ugyan abban a szögben megjalitani,nem lesz egy síkban az összes.Utólag ezt síkra csiszolni lehet,de az a másik a mi nem egyszerü mert bármely irányban mozgatod,egy láb tuti be fog rezonálni és szakitja a papírt.Ha esetleg tudsz CAD vagy DXF fájlba olyat amilyen kell neked akkor CNC plazmával kivágom,az nem baj, de ilyet kiszerkeszteni sikba nem olyan könnyű dolog.
    Egyébként nem kell megilyedni magától a vastag réz alakításától.Még a 3mmest is könnyű hajtani kézi hajlítóval.Ha ilyen 3-4cm széles akkor simán! Ha már olyan 50-60centi hosszuságot kellene hajtani akkor más,akkor már kapaszkodni kell rendesen :D
    Maga a szerszámozottságom megvan szinte minden munkához(CNC plazma,programozható élhajlító,pontheggesztö stb)de egy ilyet méretpontosra megcsinálni ebben a formában nagyon nem egyszerü.
    Esetleg nem gondoltál egy másfajta kivitelezésen?

Aktív témák