- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Student
senior tag
Üdv mindenkinek!
Elkezdtem programozgatni, mert jövőhéten hát aláíráspótom lesz, és kell a gyakorlat...
már egész jól megy néhány program elkészítése, viszont most egy sima másodfokú egyenlet megoldó algoritmust írtam és az a gondom...hogy..Megvizsgálom, hogy a diszkrimináns, 0-nál kisebb-e mert akkor negatív gyök lesz, nah most először ilyen bonyolultabb módon akartam megoldani, de azt írja ki a végén, hogy nem szám, a bonyolultabb módon azt értem, hogy while ciklussal folyamatosan vizsgálja meg, és addig kérje be a számokat ameddig a disz. nem lesz nagyobb mint 0, de most ez lényegtelen beraktam egy elágazásba, tehát egy if-be, hogy ha kisebb mint 0 akkor irja ki, hogy negatív gyök, de más különben a két gyök eredményét... jól működik a program, csak akkor nem ha minusz lesz a gyök alatt, mert akkor az helyett, hogy kiírná, hogy negatív gyök, azt írja, hogy nem szám...
Mi lehet a gond ? Remélem érthető voltam ...
Elkell tudnom jutni 9nap alatt, arra a szintre, hogy osztályokat tudjak létrehozni, ehhez valami jó kis segítséget tudtok ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest