- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Student
senior tag
Üdv mindenkinek!
Elkezdtem programozgatni, mert jövőhéten hát aláíráspótom lesz, és kell a gyakorlat...
már egész jól megy néhány program elkészítése, viszont most egy sima másodfokú egyenlet megoldó algoritmust írtam és az a gondom...hogy..Megvizsgálom, hogy a diszkrimináns, 0-nál kisebb-e mert akkor negatív gyök lesz, nah most először ilyen bonyolultabb módon akartam megoldani, de azt írja ki a végén, hogy nem szám, a bonyolultabb módon azt értem, hogy while ciklussal folyamatosan vizsgálja meg, és addig kérje be a számokat ameddig a disz. nem lesz nagyobb mint 0, de most ez lényegtelen beraktam egy elágazásba, tehát egy if-be, hogy ha kisebb mint 0 akkor irja ki, hogy negatív gyök, de más különben a két gyök eredményét... jól működik a program, csak akkor nem ha minusz lesz a gyök alatt, mert akkor az helyett, hogy kiírná, hogy negatív gyök, azt írja, hogy nem szám...
Mi lehet a gond ? Remélem érthető voltam ...
Elkell tudnom jutni 9nap alatt, arra a szintre, hogy osztályokat tudjak létrehozni, ehhez valami jó kis segítséget tudtok ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest