Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andrew31

senior tag

válasz ggeleven #4168 üzenetére

Bocsánat, ggeleven, nem válasz akar lenni. :D

Sziasztok!

Tudtok megbízható vakuszervizt ajánlani?

Szerencsére most épp nincs rá szükségem. :)
    Az este fotózás közben lemerültem és zsebre vágtam a Yongnuo 568-asomat, ezután nem sokkal kocogásba kezdtem... Nem is értem miért, nem volt olyan sietős, nem kellett volna magam összetörnöm, a vakumat meg mégúgy sem. :DDD Végül csak minimális külsérelmi nyoma lett annak, hogy kicsúszott a zsebemből. Elsőre...
    Akkucsere miatt iramodtam neki, de az új aksikat beletéve bizony nem kapcsolt be... :W
    Akkor Punnany Massif koncert fotózás vége, irány haza!
    Itthon észrevettem, hogy lötyög a vaku belseje, ahogy rázom, kis vizsgálódás után észrevettem, hogy az egyik aksi mélyebbre esik be a többinél és nem pattog a rugón. Na, az érintkező esett be(ljebb) vagy ilyesmi, valami 1Ft-os szerűséggel akartam a rést kitölteni (a fedlap érintkezőéig nem ért fel), végül forrasztó ónból csináltam egy csigát, azt raktam be, működik! :D
    Egy hosszú eszközzel belenyúltam és kijjebb hajlítottam az érintkezőt, hogy hozzáérjen. Nem az eredeti állapot, de bekapcsol, hiba nélkül működik szerencsére. :)
    Nem volt veszteni valóm, ebay rendelés és a leejtésre itthon sem lenne garancia.
    Szét is szedtem, egy darabig - elég nehezen, mert iszonyat gagyi csavarokkal van összerakva, mini csavarhúzók és késhegyek bánták. Az első-hátsó fedlap lejött, de tovább nem akartam már bontani, az érintkezőházba így sajnos még nem láttam be, de kívülről már láttam az egységet. Nem tört ki semmi, valami csak kipattanhatott a helyéről, így összeraktam, örülök, hogy működik. :C

Ezután sokkal jobban vigyázok majd és ezt ajánlom mindenkinek!

Azért eltennék egy megbízható szervizt talonba, ha tud valaki ilyet. :)

Új hozzászólás Aktív témák