Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
ggeleven #4168 üzenetére
Bocsánat, ggeleven, nem válasz akar lenni.
Sziasztok!
Tudtok megbízható vakuszervizt ajánlani?
Szerencsére most épp nincs rá szükségem.
Az este fotózás közben lemerültem és zsebre vágtam a Yongnuo 568-asomat, ezután nem sokkal kocogásba kezdtem... Nem is értem miért, nem volt olyan sietős, nem kellett volna magam összetörnöm, a vakumat meg mégúgy sem.Végül csak minimális külsérelmi nyoma lett annak, hogy kicsúszott a zsebemből. Elsőre...
Akkucsere miatt iramodtam neki, de az új aksikat beletéve bizony nem kapcsolt be...
Akkor Punnany Massif koncert fotózás vége, irány haza!
Itthon észrevettem, hogy lötyög a vaku belseje, ahogy rázom, kis vizsgálódás után észrevettem, hogy az egyik aksi mélyebbre esik be a többinél és nem pattog a rugón. Na, az érintkező esett be(ljebb) vagy ilyesmi, valami 1Ft-os szerűséggel akartam a rést kitölteni (a fedlap érintkezőéig nem ért fel), végül forrasztó ónból csináltam egy csigát, azt raktam be, működik!
Egy hosszú eszközzel belenyúltam és kijjebb hajlítottam az érintkezőt, hogy hozzáérjen. Nem az eredeti állapot, de bekapcsol, hiba nélkül működik szerencsére.
Nem volt veszteni valóm, ebay rendelés és a leejtésre itthon sem lenne garancia.
Szét is szedtem, egy darabig - elég nehezen, mert iszonyat gagyi csavarokkal van összerakva, mini csavarhúzók és késhegyek bánták. Az első-hátsó fedlap lejött, de tovább nem akartam már bontani, az érintkezőházba így sajnos még nem láttam be, de kívülről már láttam az egységet. Nem tört ki semmi, valami csak kipattanhatott a helyéről, így összeraktam, örülök, hogy működik.Ezután sokkal jobban vigyázok majd és ezt ajánlom mindenkinek!
Azért eltennék egy megbízható szervizt talonba, ha tud valaki ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest